Diablo III: The Necromancer DLC – Review (PC)

Παίζουμε Diablo από την εποχή που το Pc Master έδωσε μία μέρα το Cd της Blizzard δωρεάν στη κυριακάτικη κυκλοφορία του. Ήμουν 9 και ακόμα ο πατέρας μου λέει ότι ήταν καταραμένη η μέρα που άφησε το Pc ανοιχτό με το Cd μέσα. Ακόμα δε, δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο φόβο είχα πάρει όταν είδα τους κρεμασμένους στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Το Diablo μεγάλωσε γενιές και γενιές παικτών με τη Blizzard να δίνει τα ρέστα της σε αυτό το παιχνίδι. Όμως τα χρόνια πέρασαν και μετά την επική κυκλοφορία του Diablo 2, όπου η Necro έσπερναν πανικό, η Blizzard έδωσε μεγάλη βαρύτητα σε αυτό που ονομάζεται World of Warcraft. Το Diablo πέρασε σε δεύτερη μοίρα, και οι συνεχής αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας παραγωγής, έκαναν το Diablo να φαντάζει παλιό και βαρετό. Πολλοί ήταν αυτοί που πέρυσι αναζητούσαν ένα Diablo 4, αλλά πως. Είναι αδύνατο όταν το support team του παιχνιδιού είναι ακέφαλο. Για αυτό το λόγο η Blizzard σκέφτηκε την κυκλοφορία του Necromancer Dlc με κόστος 14.99. Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα αλλά σίγουρα η εταιρεία προσπαθεί να κρατήσει το κόσμο μέχρι να γίνει το τελικό μπαμ. Θα γίνει όμως; Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το νέο Dlc και αν αξίζει τα χρήματα του.

Necromancer expansion λοιπόν. Οι Necro ήταν πάντα αγαπητοί στο Diablo  και ειδικά τις εποχές του Diablo 2. Συνδυασμός μαγικών με melee/range στοιχεία και όχι μόνο. Μας έλειψαν οι Necromancer και βαρέθηκα να βλέπω στα chat ”wish i had a necro now”. Ήρθαν λοιπόν, με αρκετό hype από τη Blizzard. Το Dlc αυτό έρχεται αμέσως μετά τη κυκλοφορία του patch 2.6.0 όπου λιώσαμε στα challenge rifts και στο αμέτρητο Looting. Ο Necromancer μας έχει πολλές δυνατότητες. Σε γενικές γραμμές όπως το προσδίδει και το όνομα του, μέσω του Necro μπορούμε να κάνουμε summon όλο το 1ο νεκροταφείο Λεμεσσού. Σηκώνεις από το τάφο 200 Minions και άλλους τόσους skeletal mages με διάφορες ιδιότητες όπως Poison κλπ και απλά παρακολουθείς τη μάχη. Αμέτρητα curses για να παίζεις ύπουλα τα demons και άλλα τόσα έξυπνα κολπάκια όπως το corpse explosion για extra damage ηδονή. Στο Diablo 3 οι Necro έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με το Diablo 2. Στο Diablo 3 μοιάζουν αρκετά με τους Witch Doctor σε αρκετά σημεία. Ακόμα και το Necro Essence δεν ανανεώνετε αυτόματα. Πρέπει ο παίκτης να δράσει για να μπορεί να κάνει summon. Εδώ μπαίνει και το pro στοιχείο για να παίξει κανείς έναν Necromancer.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα το Diablo 3 είναι καθαρά build game. Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε το skeletal army build και γενικά το να κουμαντάρετε αρκετούς στρατιώτες  στη καθισιά σας. Θα παρατηρήσετε πάντως από την αρχή που θα προσπαθήσετε να παίξετε με τον Necro ότι ακόμα και το terrain βοηθά αυτό το class. Τα συνεχής kills και οι αμέτρητοι σκελετοί και πτώματα που βρίσκονται σε κάθε πίστα του Diablo καταλαβαίνετε τι πλεονεκτήματα σας δίνουν. Είναι αρχή ακόμα και ίσως η Blizzard nerfάρει λίγο τους Necro που μέχρι στιγμής δίνουν άλλη αξία στο παιχνίδι. Η Blizzard προσπάθησε να δώσει ένα τόνο νοσταλγίας στους παλιούς παίκτες και κάτι να μάθουν οι ελάχιστοι νέοι παίκτες. Παίκτες σαν τους Necromancer συνδυάζουν πολλά στοιχεία μεταξύ τους για αυτό και είναι δύσκολοι στη χρήση τους. Το συνεχές όμως grid θα μας βοηθήσει στο να τους μάθουμε εύκολα. Καλό Halloween λοιπόν καθώς οι νεκροί έρχονται… Και είναι πολλοί.

Εν κατακλείδι, το νέο Dlc δίνει ένα φιλί ζωής στο Diablo 3. Είναι όμως εύκολο για έναν Necromancer να αναστήσει ολόκληρο Diablo; Καμιά 10αριά σκελετούς ναι, ολόκληρη σειρά λίγο δύσκολο. Η προσθήκη αυτή αξίζει τα χρήματα της και σίγουρα δεν είναι κάτι το σπουδαίο να δώσεις 15 ευρώ για αυτό. Όμως η Blizzard πρέπει να καταλάβει ότι το Diablo πεθαίνει και η δημιουργία ενός νέου είναι πλέον αναγκαία. Ευχαριστούμε την G3GreatGames για τη χορηγία

Παίζουμε Diablo από την εποχή που το Pc Master έδωσε μία μέρα το Cd της Blizzard δωρεάν στη κυριακάτικη κυκλοφορία του. Ήμουν 9 και ακόμα ο πατέρας μου λέει ότι ήταν καταραμένη η μέρα που άφησε το Pc ανοιχτό με το Cd μέσα. Ακόμα δε, δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο…

Review Overview

Gameplay - 7.5
Γραφικά - 7.5
Αντοχή στο χρόνο - 7.5
Ήχος - 7.5
Ψυχαγωγία - 7.5

7.5

Αρκετά καλό

Ένα μικρό Dlc- φιλί ζωής για το Diablo 3.

BUY NOW
User Rating: Be the first one !
8

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

The Crew 2 Review (Ps4)

To Crew 2 είναι ένας τίτλος ο οποίος σχεδιάστηκε από την Ivory Tower και κυκλοφόρησε ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.