Rainbow Six Siege: Operation New Blood Preview (YEAR 9 SEASON 2)

53

Για άλλη μια φορά, χάρις την Ubisoft είχαμε την δυνατότητα να δούμε από νωρίς την επερχόμενη 2η σεζόν 9ης χρονιάς του Rainbow Six Siege μέσω του Preview Panel και της Closed Beta !

Η Operation New Blood περιλαμβάνει μια πλήρη ανανέωση του Recruit, του αγαπημένου αρχικού Operator, σημαντικές αλλαγές εξισορρόπησης, την εισαγωγή της συνδρομής R6 Membership, και άλλες σημαντικές ενημερώσεις παιχνιδιού όπως η βελτιστοποίηση της Playlist και οι αλλαγές για την άνεση των παικτών.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ

Το Rainbow Six Siege συνεχίζει να τονίζει το δίκαιο και στρατηγικό παιχνίδι στην 2η Σεζόν του 9ου Έτους. Με την Operation New Blood έρχονται αλλαγές εξισορρόπησης για τους Defending Operators Fenrir και Solis, οι οποίοι ήταν πολύ ισχυροί στις μάχες και απαιτούσαν σημαντική προσοχή από τους Attackers. Ο αριθμός των F-Natt Dread Mines στην κατοχή του Fenrir έχει μειωθεί σε 4 και δεν είναι πλέον αλεξίσφαιρα. Επιπλέον, για το πρώτο μέρος της ενημέρωσης εξισορρόπησης της Solis, η διάρκεια και η εμβέλεια του SPEC-IO Electro Sensor έχουν μειωθεί για να αντικατοπτρίζουν τα σχόλια των παικτών και να διατηρούν την ισορροπία μεταξύ των Attackers και Defenders.

R6 MEMBERSHIP

Επίσης, αυτή τη σεζόν έρχεται η R6 Membership. Οι ενεργοί κάτοχοι Membership θα απολαμβάνουν μηνιαίες προσφορές αποκλειστικού περιεχομένου που περιλαμβάνει εξοπλισμό περιορισμένου χρόνου, κινούμενα Legendary skins, 10x Battle level skips, ένα Bravo Pack και πρόσβαση στο Premium Battle Pass για $9.99/μήνα ή με έκπτωση $79.99/έτος.

ΜARKETPLACE

Μετά την εισαγωγή της beta του Marketplace, από τις 25 Ιουνίου, οι παίκτες που έχουν ενεργοποιημένο το Two-Factor Authentication και είναι τουλάχιστον clearance level 25 θα έχουν πρόσβαση στο Rainbow Six Siege Marketplace, όπου μπορούν να ανταλλάσσουν skins με ασφάλεια και ανωνυμία χρησιμοποιώντας R6 Credits.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

Η Operation New Blood προσθέτει το Standard Map Filter με επιλογές για το Ranked Map Pool, το Non-Ranked Map Pool και όλα τα maps. Οι παίκτες μπορούν τώρα να επιλέξουν την εμπειρία unranked matchmaking τους ώστε να μοιάζει με casual ή ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Η εκπαίδευση και η προετοιμασία παραμένουν προτεραιότητα, με σημαντικές ενημερώσεις για να διασφαλιστεί ότι οι νέοι και οι βετεράνοι παίκτες μπορούν να ακονίσουν τις δεξιότητές τους. Οι παίκτες μπορούν τώρα να εκπαιδεύσουν την ακρίβεια και την πλοήγηση στο χάρτη τους με ανατροφοδότηση στο Endless Drill. Το Versus AI επίσης βλέπει σημαντικές προσθήκες χαρτών και Operators για να διαφοροποιήσει την εμπειρία εκπαίδευσης.

Άλλες ενημερώσεις για αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν αλλαγές στις Caster Cards για βελτίωση της εμπειρίας, αλλαγές στη διάταξη του Stadium, καθώς και ενημερώσεις για την άνεση των παικτών σχετικά με την προσαρμογή του ήχου και των flashbangs.

RECRUIT REMASTER

Μετά από εννέα χρόνια, το Siege κάνει remaster τον πρώτο του Operator. Ο Recruit τώρα διαθέτει μια νέα εμφάνιση και δύο νέους τύπους για παιχνίδι ως Stricker (Attacker) ή Sentry (Defender), καθώς και τη δυνατότητα να προσαρμόζει τον εξοπλισμό του επιλέγοντας δύο gadgets από αυτά που είναι διαθέσιμα ανάλογα με τον ρόλο του. Αυτό επιτρέπει στον Recruit να προσαρμόζεται στις στρατηγικές των παικτών, να καλύπτει κενά όπου χρειάζεται και να παρέχει στους νέους παίκτες ευκαιρίες να εξερευνήσουν διαφορετικά δευτερεύοντα gadgets και τακτικές παιχνιδιού.

Ο Striker, ο επιθετικός Recruit, μπορεί να επιλέξει δύο διαφορετικά gadgets από την ευρεία γκάμα επιθετικών δευτερευόντων gadgets. Είναι οπλισμένος με το M4 ή το M249 ως κύριο όπλο και με το 5.7 USG ή το ITA 125 ως δευτερεύον όπλο.

Ο αμυντικός Recruit, Sentry, μπορεί να επιλέξει από οποιοδήποτε αμυντικό δευτερεύον gadget στο οπλοστάσιο. Το loadout του Sentry περιλαμβάνει το Commando 9 ή το M870 ως κύριο όπλο και το C75 Auto ή το Super Shorty ως δευτερεύον όπλο.

Δεδομένου ότι όλοι οι παίκτες έχουν πρόσβαση στον Recruit, οι κάτοχοι του Premium Battle Pass θα λάβουν ένα κουπόνι Operator που μπορεί να εξαργυρωθεί για οποιονδήποτε Operator. Οι παίκτες που κατέχουν όλους τους διαθέσιμους Operators θα λάβουν 600 R6 Credits.

FENRIR ELITE SKIN

Η νέα σεζόν Operation New Blood έρχεται στο Tom Clancy’s Rainbow Six Siege στις 11 Ιουνίου!

 

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ubisoft που μας έδωσε για άλλη μια φορά την δυνατότητα να παραστούμε στο Season Preview και πρόσβαση στην Season Beta για να δούμε όλα αυτά που θα μας έρθουν την νέα σεζόν.

 

Ευχαριστούμε την Ubisoft και την CD Media για την ευκαιρία να έχουμε πρόωρη πρόσβαση στην νέα σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.