Rainbow Six Siege – Operation Neon Dawn Preview | Γλυκό και ενδιαφέρον τέλος για το Year 5

0
641

Η τέταρτη σεζόν για το πέμπτο χρόνο υποστήριξης του Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως σας έχουμε συνηθίσει, για ακόμη μία φορά, είχαμε την χαρά να δοκιμάσουμε πριν λίγες ημέρες, όλο το νέο υλικό που θα προστεθεί στο Operation Neon Dawn, το οποίο έρχεται να κλείσει το Year 5 Pass.

Γνωρίστε την Aruni

Η Aruni εγκατέλειψε την Royal Thai Police, για να επικεντρωθεί στην αποκατάστασή της. Aντιμετώπισε την κάθε πρόσκληση, με όλη της την θετική ενέργεια και εστίαση στον στόχο της.

Επέστρεψε έπειτα από από το ατύχημα της, στο οποίο όμως μαθαίνουμε εμπλεκόταν και ο Thermite (και έχασε ένα πόδι και ένα χέρι), ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ.

Οι επιτυχημένες της επιχειρήσεις, δεν πέρασαν απαρατήρητες και έτσι η Kali, άκουσε σχετικά για αυτήν. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Aruni υπέγραψε με τη Nighthaven. Η αμυντική της λειτουργία μπορεί να καταλήξει μία σκέτη κόλαση για τους επιθετικούς.

Ιδιότητα-Gadget-Loadout

Η Aruni, η οποία όμως καταλάβατε κατάγεται από την Ταϊλάνδη, πρόκειται για την νέα μας αμυντικό. Θα είναι η μοναδική Operator στο Operation Neon Dawn. Έρχεται με 2 speed και 2 armor.

Στο οπλοστάσιό της, θα βρούμε το P10 Roni SMG, ενώ για πρώτη φορά αμυντικός εξοπλίζεται με DMR. Συγκεκριμένα θα έχετε την δυνατότητα να εξοπλιστείτε και με το Mk 14 EBR (Dokkaebi).

Το gadget της Aruni έχει διπλό ρόλο ή καλύτερα η ίδια λειτουργεί έχοντας δύο ιδιότητες. Η κύρια ιδιότητά της, ονομάζεται Surya Gate.

Πρόκειται για μία laser συσκευή, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχους, πόρτες και γενικά σημεία εισόδου.

Η εν λόγω συσκευή απενεργοποιεί συσκευές gadgets τα οποία εισέρχονται εντός της αλλά προκαλεί και damage σε όποιον από τους επιτιθέμενους περάσουν εντός. Τέλος, η συσκευή επανενεργοποιείται!

Σε δεύτερη φάση, μέσω Melee attack, μπορείτε λόγω του πρόσθετου μέλους-χεριού που έχει και το οποίο είναι μηχανικό να ανοίξετε εύκολα τρύπες σε unreinforced τοίχους.

Η εμπειρία παίζοντας με την Aruni ήταν άκρως διασκεδαστική, και μέσω του gadget της, μπορούν να δημιουργηθούν εξαιρετικές τακτικές για στήσιμο αμυντικής γραμμής. Πρόκειται για έναν ”next-gen”, Kapkan αλλά στην πολύ εξελιγμένη μορφή του. Σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στην αμυντική λειτουργία και δε στα άτομα που παίζουν οργανωμένα σαν ομάδα.

Έχουμε και άλλα όμως…

Ο νέος λόρδος

Το rework του Tachanka, θα έρθει μαζί με το Operation Neon Dawn. Η νέα μορφή του αγαπημένου Meme μας, έρχεται να καταρρίψει το meme και επιτέλους να προσθέσει μία ενδιαφέρουσα πινελιά στον Ρώσο operator.

Πλέον ο Tachanka μπορεί και κουβαλά μαζί του το DP27 του αλλά εξοπλίζεται και με ένα δεύτερο όπλο. Ο λόγος για το Shumikha Launcher, το οποίο εκσφενδονίζει incediary grenades.

Ναι πλέον ο Tachanka έχει εξελιχθεί σε έναν άκρως ενδιαφέρον Operator και έναν από τους πιο χρήσιμους area denial αμυντικούς. Δεν σταμάτησα να απολαμβάνω τα plays μαζί του, και αυτό ήταν το φρεσκάρισμα το οποίο χρειαζόταν.

Χρησιμοποίησε όσα χρειάζεσαι

Αλλαγές θα έρθουν και στην Hibana. Πλέον, θα μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς τον αριθμό τον οποίο χρειάζεστε στις X-Kairos παλέτες, ώστε να ανοίξετε μία επιφάνεια. Αυτό φυσικά σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των Kairos.

Χρησιμοποιείστε όσα χρειάζεστε ανάλογα την επιφάνεια. Πχ, στα hatches θα χρειαστείτε μόνο δύο ώστε να το ανοίξετε, όταν μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσατε 4.

Μία εξαιρετική αλλαγή για τους λάτρεις της Hibana.

To νέο Skyscraper

Μαζί με το Operation Νeon Dawn, θα έρθει και το rework του Skyscraper, το οποίο γνωρίσαμε στο Operation Red Crow το 2016, μαζί με τους Hibana και Echo.

Στην νέα μορφή του χάρτη θα δούμε φυσικά μία πιο όμορφη διαχείριση των χώρων και δε των παραθύρων, μιας και είχε γίνει μία πίστα από την οποία είχες πρόσβαση στο εξωτερικό χώρο από όπου ήθελες. Πάρτι με τα spawn kills.

Eκεί ακριβώς στάθηκε και η Ubisoft, η οποία έχει αφαιρέσει αρκετά entries αλλά παράλληλα έχει κάνει και πολλές αλλαγές εντός του Map προσθέτοντας μία νέα αύρα στον χάρτη.

Προσπαθώ να τον συνηθίσω. Σε όσα plays είχα, πέρασα όμορφα και μου φάνηκε πολύ balancing το όλο rework δίχως να ευνοεί κάποια από τις δύο ομάδες.

Εν τέλει, αισθάνομαι πως το Year 5 κλείνει με μία αρκετά ενδιαφέρουσα σεζόν και μία Operator που σίγουρα θα κάνει την διαφορά. Είμαστε εδώ για να δούμε τι άραγε επιφυλάσσει το μέλλον και το Year 6 από το 2021.

Το Operation Neon Dawn, θα βρίσκεται διαθέσιμο προς δοκιμή στους PC test servers,από αύριο Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε την Ubisoft και την G3 Great Games, που μας προσκάλεσαν για ακόμη μία φορά σε αυτό το early access hands-on.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.