MAFIA III: ”Faster, Baby!” Review (PS4)

Ήρθε επιτέλους ο καιρός για το Dlc του Mafia 3. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας άρθρα, το Faster Baby είναι ένα εκ των τριών Dlc που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για το Mafia 3. Στο Review μας είχαμε αναλύσει εκτενώς τον τίτλο ο οποίος έχει ένα φανταστικό σενάριο που λίγους θα αφήσει αδιάφορους καθώς και ένα αξιοπρεπές gameplay το οποίο όμως κουράζει σε αρκετά σημεία λόγο της συνεχής επανάληψης. Τι και αν η διάρκεια του Faster είναι περίπου 4 ώρες. Θα διασκεδάσετε, θα νιώσετε ένταση και σίγουρα δεν θα κλάψετε τα χρήματα σας. Το νέο Dlc κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου και σύντομα θα καταλάβετε ότι η Hangar 13 προσπάθησε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι μεταφερόμαστε μαζί με τον Lincoln σε μία νέα περιοχή που ονομάζεται Sinclair Parish. Μία περιοχή όπου αποτελεί τα δυτικά προάστια του New Bordeaux. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από μεγάλα ποσοστά ρατσισμού καθώς κανείς δεν εμπιστεύεται τους μαύρους και γενικά τους μετανάστες. Η αστυνομία κρατά τις ισορροπίες αλλά στην ουσία αυτή προκαλεί τα επεισόδια με πρωτεργάτη τον Σερίφη Slim. Αυτή τη φορά ο Lincoln έρχεται αντιμέτωπος με τον εχθρό του, βοηθώντας τον Voice και την πανέμορφη κόρη του Roxy. H περιοχή χρειάζεται έναν σωτήρα και ο Lincoln είναι αυτός που θα τη σώσει. Γενικά ο σχεδιασμός του σεναρίου για ακόμα μία φορά ταιριάζει απόλυτα με το ύφος της εποχής καθώς και σε αυτό το κομμάτι δεν λείπει η τέλεια ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 70′.

Το νέα όπλα και τα νέα Objectives δεν λείπουν από το  Faster Baby όπως για παράδειγμα το SMG με σιγαστήρα. Τα νέα quests είναι αρκετά καλά αν και ο βαθμός δυσκολίας τους είναι αστείος. Μία πολύ σημαντική προσθήκη είναι ότι πλέον ενώ οδηγούμε μπορούμε να παγώνουμε το χρόνο. Με αυτό το τρόπο η οδήγηση γίνεται πολύ πιο εύκολη και σίγουρα η μάχες πιο αποτελεσματικές αφού πλέον μπορούμε να τσακίζουμε μαφιόζους και μπατσούληδες με χειροβομβίδες. Επιπλέον μπορούμε να βάζουμε νάρκες σε διάφορα σημεία. Καταλαβαίνετε ότι το stealth στοιχείο απέκτησε έναν ακόμα σύμμαχο.

Πάντως για ακόμα μία φορά αυτό που κέρδισε είναι η ατμόσφαιρα του Dlc. Συμμαχίες, έχθρες και όλο αυτό το μαφιόζικο σκηνικό που ξετυλίγεται μπροστά μας είναι κάτι το εντυπωσιακό. Μπορεί να μην έχει Donovan αλλά ο Lincoln βρίσκεται εκεί ακόμα και μετά το τέλος του Dlc. Μετά το τέλος του νέου story η Hangar 13 μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε μερικά quests όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ΚΚΚ. Ώ τι μεγάλη χαρά να τσακίζεις φασίστες κάθε μορφής. Τέλος ξεκλειδώνουμε μία μικρή περιοχή όπου γινόμαστε αφεντικά μίας ”βιοτεχνίας” μπάφου. Εντάξει, MAFIA 3 παίζουμε. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Τέλος να αναφέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε στην αρχή του Dlc ένα μικρό bug καθώς ενώ έκανε Load κολλούσε απίστευτα και αναγκαστήκαμε να κάνουμε restart το Ps4 για να ξεκινήσει.

Το Faster Baby είναι ένα ιδανικό Dlc για να αγοράσει κάποιος ιδιαίτερα αν είναι κάτοχος του Season Pass. H τιμή χωρίς το Season είναι 15 ευρώ. Παρότι μικρό Dlc θα διασκεδάσετε αρκετά με την υπέροχη οδήγηση που πλέον προσφέρει το Mafia αλλά και με το Gameplay που έχει αρκετές βελτιώσεις. Η Hangar 13 μας προσφέρει μία πολύ όμορφη εμπειρία. Μπορεί να μην είναι τέλειο αλλά εν έτη 2017 που έχουμε φάει όλη τη σαβούρα των τελευταίων 3 ετών το Mafia 3 φαντάζει αριστούργημα. Ευχαριστούμε την G3GreatGames για τη χορήγηση του κωδικού για το νέο Dlc.

 

Ήρθε επιτέλους ο καιρός για το Dlc του Mafia 3. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας άρθρα, το Faster Baby είναι ένα εκ των τριών Dlc που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για το Mafia 3. Στο Review μας είχαμε αναλύσει εκτενώς τον τίτλο ο οποίος έχει ένα φανταστικό σενάριο που…

Review Overview

Gameplay - 8
Γραφικά - 7
Αντοχή στο χρόνο - 6.5
Ήχος - 7
Ψυχαγωγία - 7.5

7.2

Αρκετά καλό

Ένα Dlc με τα όλα του.

BUY NOW
User Rating: Be the first one !
7

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

Monster Hunter: World Review (Ps4)

Παιχνίδια που θυμίζουν Jurassic Park. Παιχνίδια που μας κάνουν να θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια. ...

Leave a Reply