Thursday , 20 September 2018

Lego The Incredibles Review (Ps4)

Έχουμε παίξει τα περισσότερα από τα Lego που έχουν κυκλοφορήσει, παρακολουθώντας τη σειρά εδώ και χρόνια! Εταιρείες όπως η Disney, η Marvel και η Pixar, πάντα υπήρχαν στο στόχαστρο της Warner, της Eidos ακόμα και της Nintendo. Ήμουν μεγάλος fan της πρώτης ταινίας, καθώς παρακολουθώ ‘’παιδικά’’ ακόμα και σήμερα! Οι ‘’απίθανοι’’ μπήκαν στη ζωή μας πριν από αρκετά χρόνια με την Ελαστίνα, τον κ. Απίθανο και τα φανταστικά τέκνα τους.  Η σειρά Lego μας χάριζε πάντα γέλιο και άφθονη διασκέδαση, με τα μελανά σημεία πάντα να ήταν τα προβλήματα στη κάμερα και η μικρή διάρκεια τους. Όπως και τις προηγούμενες φορές, οι πωλήσεις Lego συμβάδιζαν με το πόσο δημοφιλής ήταν η αντίστοιχη ταινία, ή θέμα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ξεκινά από τα γεγονότα της 2ης ταινίας που παίζεται στο Cinema της Κύπρου αυτή τη περίοδο. Κατά τη διάρκεια του σεναρίου και στο δεύτερο μέρος του, τα γεγονότα συναντούν τη πλοκή της 1ης ταινίας που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει. Παρότι δεν θέλουμε να ρίξουμε κάποιο spoiler, δεν αλλάζουν πολλά, καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί πάνω κάτω τα ίδια πρόσωπα και το ίδιο σενάριο. Ένα από τα θετικά-αρνητικά του τίτλου είναι ότι ενώ υπάρχει co-op δεν υπάρχει ιντερνετική υποστήριξή του. Υπάρχουν αρκετά side missions και διάφορα Mini games, όπως αυτά με τη Dory από το ‘’Finding Nemo’’.

Η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού με όλα τα side κλπ αγγίζει τις 10 ώρες ίσως και λίγο περισσότερο. Μεταξύ των χαρακτήρων υπάρχει συνεργασία για την διεκπεραίωση των αποστολών. Όπως και σε άλλα Lego υπάρχουν τα special moves ενώ η συλλογή collectibles είναι αναγκαία. Μέσω του Lego Incredibles, μπορούμε να μεταβαίνουμε από τον Open World minimal κόσμο, στο main story mode ανά πάσα στιγμή.

Όλο το παιχνίδι, είναι μία Mini αντιγραφή της ταινίας. Οι αποστολές, οι διάλογοι αλλά ακόμα και οι τόποι είναι αρκετά κοντά στη ταινία. Το χιούμορ δεν λείπει αν και κάποιες φορές γίνεται αρκετά κρύο. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά καλά με τα 30 fps να είναι Locked και την ανάλυση στα 1080p. Είχαμε αρκετά easter eggs ενώ για ακόμα μία φορά η κάμερα είναι αρκετά προβληματική και κουράζει.

Το voice cover αλλά και η μουσική του παιχνιδιού είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Κάτι το οποίο πραγματικά μου άρεσε ήταν η δράση που έχει. Ίσως λόγω του ότι ασχολείται με super heroes. Και το Avengers είχε κάτι παρόμοιο αλλά το Incredibles το ξεπερνά. Δεν θέλω να πω πολλά. Το παιχνίδι είναι ιδανικό για μεγάλους και μικρούς αν και το γεγονός ότι είναι μικρό ίσως μας κρατήσει μακριά.

Εν κατακλείδι, το νέο Lego, έχει τα καλά του και τα κακά του. Η κάμερα είναι για ακόμα μία φορά προβληματική ενώ τα Mini Games έχουν μπει απλά για να μεγαλώσουν το μέγεθος του παιχνιδιού που έτσι και αλλιώς είναι μικρό. Το Gameplay του Incredibles είναι το κλασσικό Lego gameplay. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά καθώς η εταιρεία προσπάθησε να προσαρμόσει τη ταινία στα μέτρα των video games. To Voice Cover είναι άψογο, με τη μουσική να βρίσκεται σε ιδανικά επίπεδα. Δεν μας άφησε καλή εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχει Online Co-op. Τέλος να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια της εταιρείας να βάλει λίγο Open World στοιχείο, αφήνει υπόνοιες για μελλοντικές βλέψεις της ομάδας! Το Incredibles είναι ένα παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

 

 

Έχουμε παίξει τα περισσότερα από τα Lego που έχουν κυκλοφορήσει, παρακολουθώντας τη σειρά εδώ και χρόνια! Εταιρείες όπως η Disney, η Marvel και η Pixar, πάντα υπήρχαν στο στόχαστρο της Warner, της Eidos ακόμα και της Nintendo. Ήμουν μεγάλος fan της πρώτης ταινίας, καθώς παρακολουθώ ‘’παιδικά’’ ακόμα και σήμερα! Οι…

Review Overview

Γραφικά - 8
Gameplay - 7
Ήχος - 7.5
Αντοχή στο χρόνο - 5
Ψυχαγωγία - 7.5

7

Μέτριο

Θέλει αρκετές βελτιώσεις. Έχει αρκετή δράση!

BUY NOW
User Rating: Be the first one !
7

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy Review (PS4)

Back to the future? Blast from the past? Ή μια νέα αρχή για ένα παλιό ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.