Το χειρότερο Crew όλου του κόσμου – Star Trek Bridge Crew Gameplay με 2J, Cat Von K & Popaganda

687

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε δείξει μέσω του πρώτου μας Vlog (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ), όλο μας το ταξίδι προς το Λονδίνο όπου ήμασταν καλεσμένοι στα γραφεία της Ubisoft UK.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι, το επερχόμενο παιχνίδι της Red Storm Entertainment (ένα από τα πιο γνωστά studio της Ubisoft, η οποία βρίσκεται πίσω από παρά πολλούς τίτλους της εταιρίας, όπως το Far Cry 4, The Division και άλλα πολλά), το Star Trek Bridge Crew, παρέα με τον αγαπημένο μας 2J, την Cat Von K καθώς και τον Πέτρο από το Popaganda.gr.

To Star Trek Bridge Crew, είναι ένα παιχνίδι το οποίο αναφέρεται αποκλειστικά σε συσκευές VR. Πρόκειται για ένα action-adventure παιχνίδι, γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται στο διάστημα. Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν έως και 4 άτομα (co-op), όπου ο κάθε παίκτης έχει και την δικιά του θέση μέσα στο πλήρωμα (captain, tactical officer, engineer και helm officer). Σκοπός σας είναι να αντεπεξέλθετε σε διάφορες τυχαίες αποστολές οι οποίες ανανεώνονται κάθε φορά τυχαία αλλά και σε συγκεκριμένες αποστολές οι οποίες ακολουθούν μία συγκεκριμένη λογική, εφόσον αποτελούν μέρος του Story το οποίο θα διαθέτει το παιχνίδι.

Το Star Trek Bridge Crew, αναμένεται σε PlayStation VR, Oculus Rift και HTC VIVE στις 30 Μαΐου. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην G3 Great Games, για την πρόσκληση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό gameplay video.

Καλή διασκέδαση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.