Το GTA V κλείνει 10 χρόνια ζωής και η Rockstar ευχαριστεί τους fans με ένα special μήνυμα

0
156

Το Grand Theft Auto V, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 για PlayStation 3 και XBOX 360, και αποτέλεσε την αρχή για έναν τίτλο ο οποίος, έγραψε για πάντα με χρυσά γράμματα, το όνομα του, στην ιστορία της βιομηχανίας. Το παιχνίδι ήρθε σε PS4 και XBOX One το 2014, ενώ το 2015, ακολούθησε και το PC. Πέρυσι, βρήκε και τον δρόμο του στις κονσόλες νέας γενιάς, το PlayStation 5 και Xbox Series X-S.

Το GTA Online, μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν βασικό λόγο που το GTA V, δεν σταματά να πουλά αντίτυπα, 10 χρόνια μετά. Ο τίτλος ακόμη και σήμερα αποτελεί κύριο μέσο συντήρησης YouTube καναλιών αλλά και διάφορων streamers, κυρίως μέσω του GTA RP. Ένας γίγαντας, ο οποίος κατάφερε και έφερε πάρα πολλά εκατομμύρια και ενδεχομένως δισεκατομμύρια στα ταμεία της Rockstar. 10 χρόνια μετά, και το παιχνίδι απλά δεν σταματά να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων.

Για την ιστορία να πούμε, πως ο τίτλος έχει σημειώσει 185 εκατομμύρια πωλήσεις, όντας το δεύτερο πιο επιταχυμένο από εμπορικής άποψης παιχνίδι, πίσω από το Minecraft!

Στα πλαίσια εορτασμού των 10 χρόνων του παιχνιδιού η Rockstar Games, ευχαρίστησε τους fans, με ένα πολύ όμορφο μήνυμα, αλλά δυστυχώς τίποτα που να αφορά το GTA 6!

Σήμερα, στην επίσημη 10η επέτειο του Grand Theft Auto V, θα θέλαμε να πούμε σε εσάς, τους παίκτες μας, ένα ευχαριστώ, για την τρομερή υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η καταπληκτική κοινότητα είναι ο λόγος που το GTA V μεγάλωσε σε πολλαπλές γενιές κονσολών και μας έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε και να αναβαθμίσουμε το GTA Online με νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο τα τελευταία 10 χρόνια, και η υποστήριξή σας είναι πραγματικά συγκινητική.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έπαιξαν, έκαναν streaming, έκαναν roleplay, δημιούργησαν ή μοιράστηκαν υλικό από τον κόσμο του Los Santos και της Blaine County – φύγαμε για να ζήσουμε περισσότερες περιπέτειες μαζί!

Noμίζουμε πως η ημέρα που η Rockstar Games, θα ανακοινώσει το GTA 6, δεν βρίσκεται πολύ μακριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.