Ανακοινώθηκε η Technical Test έκδοση του Hades II – Δείτε πως θα λάβετε και εσείς μέρος

507

Σε λίγο καιρό θα μπορείτε και εσείς να παίξετε το Hades II, την συνέχεια του εξαιρετικού roguelite Hades, της Supergiant Games το οποίο σάρωσε τα βραβεία, όταν κυκλοφόρησε το 2020. Το studio, μέσω X, ανακοίνωσε πως μία Technical Test έκδοση έρχεται σύντομα, παρέα με οδηγίες για το πως θα μπορέσετε να παίξετε και εσείς.

Ο στόχος της τεχνικής δοκιμής είναι να διασφαλίσει ότι η επερχόμενη έκδοση Early Access θα έχει μια ”ομαλή εμπειρία παιχνιδιού από την αρχή’‘. Θα έχει πολύ λιγότερο περιεχόμενο από την έκδοση Early Access – συμπεριλαμβανομένης της πρώτης μεγάλης περιοχής του παιχνιδιού και των χαρακτήρων του παιχνιδιού – και θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ένα ”σχετικά μικρό υποσύνολο” παικτών που θα κάνουν sign up για να παίξουν.

Πώς να συμμετάσχετε στην Technical Test  

Για να εγγραφείτε για την τεχνική δοκιμή Hades II, χρειάζεται μόνο να μεταβείτε στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, πατώντας εδώ, και να κάνετε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη “Αίτημα πρόσβασης”. Εάν προσκληθείτε να συμμετάσχετε, θα λάβετε ένα email από το Steam με οδηγίες λήψης.

”Περιμένουμε να ξεκινήσουμε με έναν μικρό αριθμό παικτών και μετά να τον αυξήσουμε με την πάροδο του χρόνου” εξηγεί η Supergiant. “Έτσι, ακόμα κι αν δεν προσκληθείτε στην Technical Test αμέσως, μπορεί να προσκληθείτε αργότερα. Η διαδικασία μας συνοψίζεται στα εξής: προσκαλέστε ορισμένους παίκτες, διορθώστε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προσκαλέστε περισσότερους παίκτες και ούτω καθεξής. Είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι τα πράγματα είναι σταθερά, θα τερματίσουμε αυτή την Technical Test και, στη συνέχεια, θα κυκλοφορήσουμε την Early Access στο Steam και στο Epic Games Store σχετικά σύντομα”.

Η technical Test του Hades II θα είναι μια από τις πρώτες εμπειρίες που θα λάβουν οι θαυμαστές του αναμενόμενου sequel το οποίο θα έχει ως κύριο χαρακτήρα τη Melinoë την κόρη του Άδη και αδελφή του Zagreus.

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα του παιχνιδιού παρακάτω:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.