Το Steam γιορτάζει 20 χρόνια ζωής, και προσφέρει αποκλειστικές προσφορές σε πολλά παιχνίδια

393

Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2003, όταν το Steam, γεννήθηκε! Βέβαια έγινε ευρέως γνωστό το 2004, όταν οι PC Gamers, έπρεπε να το έχουν στην κατοχή τους, προκειμένου να μπορέσουν να τρέξουν το Half-Life 2 που μόλις είχε κυκλοφορήσει. Αποτέλεσε το πρώτο PC παιχνίδι, το οποίο χρειαζόταν ένα παράλληλο πρόγραμμα-launcher για να τρέξει.

20 χρόνια μετά και το Steam αποτελεί στην ουσία τον όρο του PC Gaming μετρώντας εκατομμύρια χρήστες. Η πλατφόρμα έχει περάσει από πολλές φάσεις και πλέον προσφέρει μία πληθώρα από επιλογές και ευκολίες.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του εορτασμού, η Valve ανακοίνωσε μία νέα σειρά από προσφορές σε διάφορα παιχνίδια, τα οποία τα χωρίζει σε χρονιές, από το 2003 έως και το 2023, και στην εκάστοτε χρονιά, δίνει κάποιες special προσφορές, σε παιχνίδια σταθμούς για το PC Gaming. Πιο αναλυτικά η Valve δήλωσε για αυτό το ορόσημο των 20 χρόνων:

Η Valve κυκλοφόρησε το Steam στις 12 Σεπτεμβρίου του 2003 και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ευγνώμονες για τα όσα κατορθώσαμε στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν. Η επιτυχία του Steam οφείλεται στους παίκτες και τους δημιουργούς που το χρησιμοποιούν σε όλον τον κόσμο.

Σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα να κάνουμε μια αναδρομή στις κορυφαίες κυκλοφορίες κάθε χρονιάς στο Steam (πολλές από τις οποίες, μαζί με όλους τους τίτλους της Valve, έχουν έκπτωση ως μέρος του εορτασμού!). Επίσης, προσθέσαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Steam αλλά και την ποπ κουλτούρα γενικότερα (σε γραπτή ή εικαστική μορφή ή και τα δύο). Αλλά, όπως θα κάνατε και με ένα παππουδάκι, συγχωρέστε μας αν οι παρακάτω ημερομηνίες και πληροφορίες δεν είναι απόλυτα σωστές. Γερνάμε και ξεχνάμε κι εμείς, βλέπετε.

Αχ, μας πήραν τα χρόνια.

Τέλος πάντων, αν δεν σκοπεύατε να διαβάσετε έναν ολόκληρο τόμο στον ελεύθερο χρόνο σας, χρησιμοποιήστε το μενού «Χρονιές» για να διαβάσετε αυτή που σας ενδιαφέρει. Τουλάχιστον σκρολάρετε στο κάτω μέρος της σελίδας. Ίσως βρείτε κάτι που θα σας οδηγήσει σε δωρεάν πραγματάκια.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.