Πλούσια gameplay πλάνα για το Assassin’s Creed Mirage (BINTEO)

288

Τα πρώτα previews για το Assasin’s Creed Mirage, αρχίζουν να εμφανίζονται σιγά σιγά σε YouTube και ίντερνετ!

Πολλά μέσα και YouTubers, είχαν την ευκαιρία να παίξουν τον επερχόμενο τίτλο της Ubisoft, και μας παρουσίασαν αρκετά gameplay πλάνα. Παρακάτω, θα πάρετε μία ισχυρή δόση από το Mirage, όπως το παρκούρ, το customization, το combat, την περιήγηση στην πόλη της Βαγδάτης, το stealth και ακόμη περισσότερα.

Το Assassin’s Creed Mirage θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, τον οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο τίτλος διαδραματίζεται ιστορικά πριν το Valhalla (20 χρόνια πριν) και θα δούμε τη νεότερη εκδοχή του Basim (17 χρονών), και την πορεία του από έναν κλέφτη στους δρόμους της Βαγδάτης σε Assassin και την άνοδό του στους Hidden Ones.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Lee Majdoub έχει δανείσει τη φωνή του στον νεότερο Basim (διαφορετική από την πιο ”μεγάλη σε ηλικία” που γνωρίσαμε στο Valhalla) ενώ η βραβευμένη με Emmy, Shohreh Aghdashloo θα δανείσει τη φωνή της στη Roshan, τη μέντορα του Basim.

Εννοείται πως εργαλεία, όπως το hidden blade, θα είναι παρόντα ενώ επιστρέφουν οι μάχες με τα σπαθιά και τα daggers.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Amazon Luna. Επίσης, θα διατεθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft, το Ubisoft+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.