Τα νέα iPhone 15 είναι γεγονός και θα μπορούν να ”σηκώσουν” AC Mirage, Resident Evil 4 και ακόμη περισσότερα!!!

406

Πριν λίγες ώρες, η Apple αποκάλυψε και επίσημα τα ολοκαίνουργια Iphone 15 και iPhone 15 Pro. Τα νέα μοντέλα, θα εξοπλίζονται με τον A17 Pro επεξεργαστή, ένας cpu ο οποίος έρχεται να δώσει κορυφαίες αποδόσεις!

Αυτό που δεν περιμέναμε φυσικά είναι να μάθουμε ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, θα είναι τόσο ισχυρά όπου θα μπορούν να τρέξουν native, παιχνίδια τα οποία κυκλοφορούν (ή θα κυκλοφορήσουν) σε πανίσχυρο hardware κονσολών και υπολογιστών, όπως το Asssassin’s Creed Mirage, Resident Evil 4 και Resident Evil 4 Remake και ακόμη περισσότερα! Όχι, η αναπαραγωγή των παιχνιδιών, δεν θα γίνεται μέσω cloud, οι τίτλοι θα είναι κανονικά διαθέσιμοι σε τοπικό περιβάλλον!

Όμως οι αλλαγές δεν έρχονται μόνο στον CPU, αλλά και στην GPU του κινητού, μιας και σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Apple, η νέα GPU, αποτελεί το μεγαλύτερο άλμα επιδόσεων που έχει γίνει ποτέ σε κινητή συσκευή της εταιρίας. Η GPU, θα έρθει με έξι συνολικά πυρήνες παράγοντας 20% καλύτερα αποτελέσματα από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone. Επί προσθέτως, θα υπάρχει υποστήριξη ray-tracing και mesh shading, ενώ ανακοίνωσε πως βρίσκεται στην παραγωγική διαδικασία της δικιάς της upscaling τεχνολογίας (όπως έχει η NVIDIA για παράδειγμα το DLSS) με όνομα MetalFX.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, τα Resident Evil 4 και Resident Evil Village θα έρθουν στις νέες κινητές συσκευές της Apple μέσα στο 2023, ενώ το Assassin’s Creed Mirage μέσα στο 2024.

Όσον αφορά τις τιμές, το iPhone 15 Pro, θα ξεκινά από τα $999 και το iPhone 15 Pro Max από τα $1199. Όσον αφορά την τιμή του iPhone 15, αυτό θα ξεκινά από τα $799. ενώ το iPhone 15 Plus, από τα $899. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.