Μάθαμε πόσο περίπου θα περιμένουμε για το τρίτο και τελευταίο μέρος του Final Fantasy VII Remake

332

Με το Final Fantasy Fantasy VII Rebirth, να κυκλοφορεί εδώ και κάμποσο καιρό, η Square Enix, θέλησε να δώσει ένα update για το τρίτο και τελευταίο μέρος αυτής της remake τριλογίας του Final Fantasy VII, που ξεκίνησε το 2020.

Πιο αναλυτικά, μέσω του Final Fantasy VII Remake Ultimania, το οποίο είναι ένα βιβλίο, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, αναφέρθηκαν για το τρίτο μέρος της τριλογίας. Όπως μεταφέρει ο χρήστης του Χ, ”Audrey”, μαθαίνουμε ότι ο Tetsuya Nomura, creative director του τίτλου, δήλωσε ότι η ιστορία του παιχνιδιού είναι έτοιμη και σύντομα ελπίζει, οι ηθοποιοί να μπουν στο studio και να αρχίζουν να γράφουν.

Επίσης, ο ίδιος ανέφερε, ότι ο Yoshinori Kitase παραγωγός του παιχνιδιού, ενδεχομένως να προσθέσει κάτι άκρως σημαντικό στο παιχνίδι το οποίο δεν υπήρχε στο original παιχνίδι του PlayStation 1.

Τέλος, είπε, ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάστηκε τρία χρόνια ώστε να φτιάξει το Rebirth, οπότε υπολογίζει, πως περίπου τόσο θα χρειαστεί ώστε να δημιουργηθεί και το τελευταίο μέρος. Οπότε οπλιστείτε με υπομονή, όσοι είστε fans, γιατί θα πάρει κάμποσο χρόνο αυτό…

Mπορείτε να βρείτε το Review μας για το Final Fantasy Fantasy VII Rebirth, παρακάτω:

Final Fantasy VII: Rebirth | Review

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.