Σταματάει την ανάπτυξη του Dead Space 2 Remake η EA

65

Αναφέρεται ότι η Electronic Arts πλέον δεν εργάζεται σε ένα remake του Dead Space 2, λόγω του γεγονότος ότι οι πωλήσεις του remake του 1ου Dead Space δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες. Η EA έχει δηλώσει ότι δεν έχει τέτοιο project σε εξέλιξη. “Συνήθως δεν ανταποκρινόμαστε σε φήμες, αλλά δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτή την αναφορά”. Το Bloomberg πρόσθεσε ότι η EA αποφάσισε να αναστείλει τη σειρά “τουλάχιστον από την περασμένη άνοιξη”, καθώς το remake του Dead Space δεν πέτυχε τους στόχους πωλήσεων της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Jeff Grubb του Giant Bomb, η EA αναφέρεται ότι έχει εστιάσει στο επερχόμενο παιχνίδι Iron Man και με την επόμενη κυκλοφορία του Battlefield, έτσι αποφάσισε να δώσει λιγότερη προσοχή στο remake του Dead Space 2. “Εργάζονταν πάνω στο Dead Space 2 και πλέον δεν είναι στα σχέδια της,” εξήγησε στο Game Mess Mornings. “Βρισκόταν ακόμα στη φάση προ-παραγωγής, αλλά τώρα έχει τεθεί στο ράφι.” Ωστόσο, ο Grubb ανέφερε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το remake του Dead Space 2 δεν θα υλοποιηθεί ποτέ, αλλά αυτήν τη στιγμή, η EA εστιάζεται εμφανώς σε άλλες δουλειές.

Η EA έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι οι κύριοι προγραμματιστές του remake του Dead Space σχηματίζουν ομάδα για το επόμενο Battlefield, και ότι το παιχνίδι Iron Man έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο το 2024. Ωστόσο, δεν φαίνεται πιθανό ότι θα δούμε οποιοδήποτε από τα δύο παιχνίδια σύντομα. Το επόμενο παιχνίδι Battlefield αναφέρεται ότι δεν θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.