Το καλύτερο κομμάτι του Alan Wake 2 είναι τώρα στο YouTube – SPOILERS!!!

282

Το πιο όμορφο, ιδιαίτερο και πιο εμβληματικό κομμάτι του Alan Wake 2 είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν το ανοίξετε να αναφέρουμε πως υπάρχουν μικρά spoilers που αφορούν τόσο το Alan Wake όσο και το Alan Wake 2. Aν σκοπεύετε να παίξετε τον Alan Wake 2 σύντομα και δεν θέλετε τίποτα να σας χαλάσει αυτή την εμπειρία, ίσως θα πρέπει να αποχωρήσετε από το παρών άρθρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS!!!

Στο κεφάλαιο ”Initiation 4: We Sing”, ο Alan Wake είναι παγιδευμένος στο Dark Place. Στην προσπάθειά του να δραπετεύσει από αυτό το μέρος, ο Alan πρέπει να περάσει μέσα από διάφορα μουσικά τμήματα που διαδραματίζονται σε ένα ανατριχιαστικό talk show αργά το βράδυ. Όλο αυτό το σκηνικό συνδυάζεται με μουσική, μάχες κα live action χορευτικά, στο οποίο συμμετέχει μέχρι και ο ίδιος ο Sam Lake…Alex Casey…Max Payne… anyways, κατάλαβες πολύ καλά τι λέω αν έχεις ήδη παίξει! Αν δεν γνωρίζεις, μπορείς να δεις και το Review μας παρακάτω.

Alan Wake 2 Review | To ”Μagnum Opus” του Sam Lake

Έτσι η Remedy κυκλοφόρησε το full video αυτού του ”διαστροφικού” μιούζικαλ, στο οποίο θα ακούσουμε το κομμάτι ”Herald of Darkness”, στο οποίο μέσα συμμετέχουν οι Old Gods of Asgard (το φανταστικό rock/metal group, το οποίο στην πραγματικότητα είναι οι πασίγνωστοι Poets of the Fall), ενώ τραγουδούν και ο ίδιος ο Alan Wake (Ilkka Villi και Matthew Porretta φωνή) καθώς και ο Mr. Door (David Harewood).

Αξίζει να αναφέρουμε, πως πρόσφατα ο Sam Lake, δημιουργός τους Alan Wake 2, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, ότι παραλίγο η εν λόγω σκηνή να κοπεί τελείως από το παιχνίδι!

Η πιο εμβληματική σκηνή του Alan Wake 2 με την οποία όλοι παραμιλούν, δεν κόπηκε για λίγο από το τελικό παιχνίδι (SPOILERS!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.