Το ”ανέκδοτο” συνεχίζεται! Κατέβηκε το gameplay βίντεο του The Day Before από το YouTube – Πέσατε από τα σύννεφα; Εμείς όχι!

306

Ανέκδοτο; Θρίλερ; Τρολλ;

Δεν ξέρουμε πως να χαρακτηρίσουμε το θέμα του The Day Before. Έπειτα τον τεράστιο χαμό που προκλήθηκε με το παιχνίδι, όταν ανακοινώθηκε η νέα καθυστέρησης του και η διαγραφή του από το Steam, η FNTASTIC έσπευσε να δηλώσει πως ο τίτλος υφίσταται και είναι αληθινός μιας και κατηγορήθηκε πως πρόκειται για spam (κάτι το οποίο και εμείς πιστεύουμε εδώ που τα λέμε). Όπως ανέφερε, η καθυστέρηση του παιχνιδιού και η διαγραφή του τίτλου από το Steam, οφειλόταν στην ονομασία του τίτλου, μιας και ένας ιδιώτης είχε προλάβει να αποκτήσει τα copyrights του συγκεκριμένου ονόματος (The Day Before) πριν από την FNTASTIC.

Καθυστερεί και επίσημα ξανά το The Day Before – ”Scam” τελικά ο Νο1 wishlist τίτλος του Steam;

Όμως, όταν συνέβησαν όλα τα παραπάνω και για να ”κλείσει” τα στόματα, η ομάδα ανάπτυξη κυκλοφόρησε ένα gameplay βίντεο το οποίο κατέβηκε! Πέσατε από τα σύννεφα; Εμείς όχι πάντως!

Gameplay βίντεο 10 λεπτών για το αμφιλεγόμενο The Day Before που ίσως να είναι αληθινό…ίσως!

Όπως ανέφερε η εταιρία στην ανακοίνωσή της:

Πρώτα το Steam και τώρα το Youtube αφαίρεσαν κάποια βίντεο από το κανάλι μας λόγω διαφωνίας που αφορά το εμπορικό σήμα.

3 γεγονότα:

1) Ο λεγόμενος ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων του τίτλου είναι ένας δημιουργός μίας εφαρμογής ημερολογίου, η οποία δεν έχει να κάνει καμία σχέση με την κατηγορία των παιχνιδιών (όντως υπάρχει η εφαρμογή, βρείτε την εδώ).
2) Αφού ανακοινώσαμε το παιχνίδι το 2021 και έπειτα τοποθέτησε εκείνος την αίτηση για το εμπορικό σήμα, πριν από εμάς.
3) Προσφέρεται με διφορούμενο τρόπο να υπάρξει τρόπος επικοινωνίας για να συζητήσουμε κάτι αλλά τι;

Θα παλέψουμε. Η δύναμη βρίσκεται στην αλήθεια.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων το studio το οποίο επιμένει να τονίζει πάντα την λέξη ”αλήθεια” σε κάθε post που κάνει, κάτι το οποίο εμάς μας δείχνει ότι σίγουρα κάτι τρέχει εδώ.

Να θυμίσουμε λοιπόν τι είχε πει πριν λίγες ημέρες. Λίγο πριν κυκλοφορήσει το gameplay video το οποίο κατέβηκε:

Αγαπητοί fans!

 

Λίγο πριν την κυκλοφορία, το Steam μπλόκαρε τη σελίδα του παιχνιδιού μας μετά από αίτημα ενός ιδιώτη, λόγω του ονόματος The Day Before.

Όπως γνωρίζετε, το παιχνίδι μας ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης, το εμπορικό σήμα του παιχνιδιού The Day Before ήταν διαθέσιμο.

Μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού, ο συγκεκριμένος ιδιώτης συμπλήρωσε πριν από εμάς την αίτηση και κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα του The Day Before στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Τι θα συμβεί τώρα;

 

Προηγουμένως, δε γνωρίζαμε για την ύπαρξη του εν λόγω θέματος. Το μάθαμε στις 19 Ιανουαρίου του 2023, όταν λάβαμε μια καταγγελία από τον ιδιώτη και ένα αίτημα να επικοινωνήσουμε μαζί του. Τώρα μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού και θα λύσουμε τα πάντα.

Προηγουμένως σχεδιάζαμε να δημοσιεύσουμε ένα εκτενές gameplay βίντεο εντός του μήνα, όμως θα πρέπει πρώτα να λύσουμε αυτό το ζήτημα. Θα δημοσιεύσουμε ένα βίντεο το συντομότερο δυνατό.

Ως αποτέλεσμα, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού για τις 10 Νοεμβρίου του 2023. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να απογοητεύσει πολλούς από τους fans μας, ωστόσο θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα κυκλοφορήσουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

Παραμένουμε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο πώς θα παραδώσουμε σε εσάς το καλύτερο δυνατό προϊόν. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να έχουμε την υποστήριξή σας.

Ενώ έπειτα την κατακραυγή του κόσμου προέβησαν σε ηχηρές δηλώσεις!

Η καταιγίδα θα ηρεμήσει τελικά και ο χρόνος θα βάλει τα πάντα στη θέση του. Όταν βγει το παιχνίδι, οι άνθρωποι θα δουν επιτέλους την αλήθεια. Αλλά όσο είμαστε εδώ, είμαστε ευγνώμονες για ένα τόσο φανταστικό ταξίδι και που είστε μαζί μας.

 

Για εμάς και για εκατομμύρια ανθρώπους, το The Day Before είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα παιχνίδι με ζόμπι και άλλους ανθρώπους σε μια τεράστια μεταποκαλυπτική πόλη γεμάτη ουρανοξύστες. Καταλαβαίνουμε ότι ορισμένοι παίκτες, που δεν βλέπουν ολόκληρη την εικόνα, μπορεί να έχουν αμφιβολίες για το παιχνίδι. Όλη μας η εστίαση ήταν πάντα στο ίδιο το προϊόν. Δημιουργούσαμε το παιχνίδι εδώ και τέσσερα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν γεμάτα ιδρώτα και αίμα για να γίνει αυτό το παιχνίδι, και για πολλά μέλη της ομάδας μας, είναι δυσάρεστο να ακούγονται τέτοιες κατηγορίες.

 

Δεν πήραμε ούτε μια δεκάρα από τον κόσμο: χωρίς crowdfunding, χωρίς προπαραγγελίες, χωρίς δωρεές. Το παιχνίδι χρηματοδοτείται πλήρως από τη Mytona, έναν από τους μεγαλύτερους εκδότες για κινητά στον κόσμο, ο οποίος έλεγχε την δημιουργία του παιχνιδιού.

Κάνοντας ένα φανταστικό ταξίδι από τα πέρατα της γης, νιώθουμε σαν αυτόν τον απλό τύπο από ταινίες δράσης της δεκαετίας του 90. Πιθανότατα τον θυμάστε ως τον ήρωα που σπάει το πέπλο της δυσπιστίας όταν κανείς δεν πιστεύει σε αυτόν, αλλά βρίσκει το εσωτερικό δύναμη να κερδίσει και να αποδείξει σε όλους τι αξίζει στο τέλος.

 

Πιστεύουμε μόνο στο τελικό προϊόν. Ό,τι και να πει κανείς, θα το δείτε μόνοι σας στις 10 Νοεμβρίου φέτος. Ελπίζουμε ότι μετά την επιτυχία του παιχνιδιού, θα δώσουμε στους ανθρώπους πίστη ότι σε αυτή τη ζωή, αν επιμείνετε ένα όνειρο, θα γίνει πραγματικότητα, παρ’ όλα τα εμπόδια και τις αμφιβολίες.

Οι developers του The Day Before απαντούν με ηχηρό μήνυμα στις κατηγορίες περί Scam – Δείτε την τεράστια δήλωση

Δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει όλο αυτό, αλλά στην παρούσα φάση πρόκειται για κωμωδία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.