Μάλλον, διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Dark Pictures: The Devil in Me

326

Πριν λίγο καιρό, η Supermassive Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο Story Trailer για τον τέταρτο τίτλο της horror ανθολογίας της, The Dark Pictures, ο οποίος θα αποτελέσει και το φινάλε της πρώτης σεζόν (με τα Man of Medan, Little Hope και House of Ashes να έχουν ακολουθήσει νωρίτερα).

Αυτό που μας είχε πει η ομάδα ανάπτυξης είναι πως ο τίτλος θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, δίχως ωστόσο να έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παραδοσιακά τα παιχνίδι της ανθολογίας κυκλοφορούν κοντά στο Halloween με τα δύο τελευταία (Little Hope και House of Ashes), να ακολουθούν αυτή τη γραμμή, 30 Οκτωβρίου 2020 και 22 Οκτωβρίου 2021 αντίστοιχα.

Βέβαια, εδώ έχουμε δύο απόψεις που διίστανται.

Από τη μία ο λογαριασμός ”Aggiornamenti Lumia” ισχυρίζεται πως ο τίτλος θα έρθει στις 30 Νοεμβρίου. Αυτό βέβαια είναι λίγο περίεργο, μιας και όπως αναφέραμε και πιο πάνω, τα παιχνίδια της ανθολογίας κυκλοφορούν παραδοσιακά το φθινόπωρο και συνήθως πριν από το Halloween προκειμένου να αξιοποιηθεί η σεζόν. Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι η 30η Νοεμβρίου πέφτει Τετάρτη καθώς όλοι οι τίτλοι (σχεδόν) κυκλοφορούν παραδοσιακά είτε Τρίτη είτε Παρασκευή.

Ένα από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έσπασαν αυτό το καλούπι είναι το God of War: Ragnarok, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα, το ‘‘PlayStation Game Size” ισχυρίστηκε ότι το The Dark Pictures: The Devil in Me θα κυκλοφορήσει 21 Οκτωβρίου. Μένει να δούμε αν οποιαδήποτε από τις δύο πηγές είναι σωστή.

https://twitter.com/PlaystationSize/status/1550820832586481665

Ιστορικά πάντως, το PlayStation Game Size έχει προβεί στο παρελθόν σε πολλές εύστοχες πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.