Καθυστερεί και επίσημα το Star Wars Jedi: Survivor – Ευτυχώς για λίγο

304

EA και Respawn Entertainment ανακοίνωσαν και επίσημα την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Survivor, του πολυαναμενόμενου sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order.

Όπως ανακοίνωσε επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter, η ανάπτυξη του τίτλου ολοκληρώθηκε αλλά χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο, ώστε να διαχειριστεί τα bugs και να ”γυαλίσει” το παιχνίδι. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα των Jedi εδώ στην Respawn έχει δώσει ολάκαιρη την καρδιά και ψυχή της στο Star Wars Jedi: Survivor και είμαι υπερήφανοι να πούμε πως το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Cal Kestis, αποτελεί ένα περιεχόμενο το οποίο έφτασε στην ολοκλήρωσή του. Τώρα εστιάζουμε εξ’ ολοκλήρου στο τελικό στάδιο: διορθώσεις σφαλμάτων για ενίσχυση της απόδοσης, σταθερότητα, polish και το πιο σημαντικό την εμπειρία του παίκτη.

Το Jedi: Surviror είναι μία άμεση απάντηση στα σχόλια της κοινότητας μας, παρέχοντας εκτεταμένους προορισμούς για εξερεύνηση, εξέλιξη της μάχης και φυσικά την συνέχεια της ιστορίας του Cal και του BD. Δημιουργώντας αυτό το παιχνίδι, μας έκανε αλήθεια καλύτερη ομάδα, και πιέσαμε τους εαυτούς μας σε κάθε επίπεδο για να κάνουμε αυτό το Star Wars sequel ακριβώς αυτό που περιμένουν οι fans από την Respawn και Lucasfilm Games.

Προκειμένου η ομάδα να χτυπήσει την γραμμή ποιότητας όπως άλλωστε συνηθίζεται στην Respawn, δίνουμε στην ομάδα τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να επιτύχει το επίπεδο του polish το οποίο αξίζουν οι fans, προσθέτοντας έξι κρίσιμες εβδομάδες στο πρόγραμμα κυκλοφορίας μας – το Star Wars: Jedi Survivor θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Απριλίου.

Ευχαριστούμε την ΕΑ και την Respawn που μας έδωσαν τον χρόνο προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία για τους παίκτες μας και σε όλους εσάς για την κατανόησή σας.

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, το Star Wars Jedi: Survivor, αναμένεται στις 28 Απριλίου για PlayStation 5, Xbox Series X και S καθώς και PC. Για την ιστορία η προγραμματισμένη κυκλοφορία του, είχε οριστεί αρχικά για τις 17 Μαρτίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.