Η Ubisoft ανακοίνωσε το δικό της ”Forza Horizon” – Το The Crew Motorfest είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

342

Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το The Crew Motorfest! 

Το franchise περνάει σε μία νέα εποχή εισάγοντας νέο ύφος και προσέγγιση στο racing παιχνίδι, το οποίο μετρά ήδη δύο τίτλους και μας θυμίζει αρκετά την σειρά Forza Horizon της Microsoft.

Το Motorfest θα επιτρέψει στους λάτρεις του αυτοκινήτου να εκπληρώσουν τον απόλυτο κατάλογο δράσης οδήγησης, μέσα από μια σειρά από εξατομικευμένους αγώνες, θεματικές εκδηλώσεις και άλλες μοναδικές προκλήσεις. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας στυλ αυτοκινήτου, το The Crew Motorfest έχει κάτι για όλους.

To παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο νησί O‘ahu στο αρχιπέλαγος της Χαβάης. Αυτή είναι η τέλεια παιδική χαρά για να διασκεδάσουν οι παίκτες μαζί με τα οχήματά τους: κούρσες στους δρόμους της πόλης της Χονολουλού, κατεβαίνοντας τις σταχτώδεις πλαγιές του ηφαιστείου, περιπέτειες στα βαθιά και καταπράσινα τροπικά δάση, ατελείωτη δράση στις ορεινές διαδρομές ή και στις απλές ηλιόλουστες παραλίες. 

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Ubisoft Ivory Tower. Επί προσθέτως η εταιρία ανακοίνωσε πως από αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου αρκετοί παίκτες θα μπορέσουν να παίξουν τον τίτλο μέσω του Insider προγράμματος, όπου αρχικά θα έρθει σε PC και λίγο αργότερα σε κονσόλες.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος, πατήστε εδώ.

Το Τhe Crew Motorfest αναμένεται μέσα στη χρονιά για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One.

Ακολουθεί το σχετικό Trailer:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.