ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η BETHESDA ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ. Στον απόηχο της καταστροφής που λέγεται “Απολύσεις XBOX”, η Bethesda ανακοίνωσε αυτά που ήδη ξέραμε. To Fallout 5 είναι σε preproduction, το Fallout 3 και το Fallout: New Vegas θα βγουν σε remaster – ΟΧΙ REMAKE – και το Fallout 76 θα πάρει νέο expansion.
Σε άλλα νέα, το Fallout Shelter συνεχίζει να ειναι υπαρκτό πράγμα, η σειρά Fallout έχει πολλά συγχαρητήρια ως το μοναδικό καλό Fallout πράγμα που βγήκε τα τελευταία 10 χρόνια και για τα 30χρονα του Fallout η Bethesda ετοιμάζει κάτι πολύ special.
Σε άλλα, άλλα νέα Elder Scrolls VI και Fallout 5 ετοιμάζονται σε Creation Engine 3, γιατί βαρεθήκαμε τα παλιά τα bugs και θέλουμε καινούργια. Ή να αναβαθμίσουμε τα παλιά.
Α, και να μην ξεχάσω: Το Starfield υπάρχει ακόμη. Το παιχνίδι που κανένας δεν συζητάει και κανένας δεν νοιάζεται αν ζει ή αν πεθαίνει μπαίνει στον τρίτο χρόνο ζωής και ζωή σε μας. Η Bethesda υπόσχεται κι άλλες ιστορίες, λες και δεν έχει πάρει ακόμη το μήνυμα.
Διαβάστε (και κλάψτε) με ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ:












