Το GTA 6 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί – Η Rockstar φροντίζει bugs και κάνει polish τον τίτλο (ΦΗΜΗ)

366

Σίγουρα το 2023 θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες χρονιές για να δούμε αν εν τέλει η Rockstar Games, θα ανοίξει τα χαρτιά της, όσον αφορά το πολυπόθητο Grand Theft Auto 6.

Μέσω Twitter, ο λογαριασμός GTA 6 NEWS & LEAKS 2.0, αναφέρει ως κύρια πηγή των παρακάτω πληροφοριών τον Tez2, πασίγνωστο insider, για όσα έχουν να κάνουν με την Rockstar Games. Η ιστορία του μεγάλη και επιτυχημένη όσον αφορά τις πληροφορίες. Ο Tez2 λοιπόν, έδωσε κάποια στοιχεία από τομείς του τίτλου, όσον αφορά την beta έκδοση, τα bankrelease και άλλα πολλά. Μέσω αυτών λοιπόν αναφέρεται, ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει και βρίσκεται στην διαδικασία του polishing.

Αυτό το στάδιο, είναι η τελική διαδικασία στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού, δηλαδή η φροντίδα με την διόρθωση των bugs, glitces κλπ. Επίσης αναφέρεται, πως η alpha έκδοση πραγματοποιήθηκε το 2021 και όχι το 2019, όπως είχε παρουσιαστεί στα leaks τα οποία διέρρευσαν πριν μερικούς μήνες.

Αν πάρουμε ως δεδομένο, την ”καταλάθος” αποκάλυψη της Microsoft, η οποία ανέφερε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2024, νομίζουμε πως είναι μαθηματικά σίγουρο, ότι η Rockstar Games, θα μας δώσει φέτος το πρώτο trailer ή σχετικό υλικό.

Η Microsoft στην ”γκάφα της χρονιάς” μας αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.