Η THQ Nordic προσφέρθηκε και επίσημα να αναλάβει την κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης του Alan Wake 2!

359

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η Remedy Entertainment ανακοίνωσε πως το Alan Wake 2 θα διατεθεί μόνο μέσω digital μορφής. Οι αντιδράσεις των fans είναι μεγάλες, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως δεν προχωρήσουν σε αγορά του παιχνιδιού όσο και αν το θέλουν. Δείτε περισσότερα για το θέμα, παρακάτω:

Στο Summer Game Fest θα δούμε τα πρώτα Gameplay πλάνα του Alan Wake 2 – Έντονα παράπονα για την ”Only Digital” κυκλοφορία του

Αυτή την επιθυμία των fans, θέλει να κάνει πραγματικότητα η THQ Nordic, η οποία αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν αυτή που ανέλαβε να κυκλοφορήσει την φυσική έκδοση του Alan Wake για PC, πίσω στο 2010.

Ο πασίγνωστος publisher, μέσω Twitter, έκανε επίσημη πρόταση στην Remedy Entertainment, αναφέροντας το εξής:

Εννοώ… Κάναμε την φυσική έκδοση του Alan Wake για PC πίσω στον χρόνο, σε περίπτωση που δεν το ξέρατε. Και μόνο επειδή ΕΝΑ άτομο (ή μία εταιρία) δεν αγαπά τις φυσικές εκδόσεις, υπάρχουν πολλοί που τις αγαπούν ακόμη. Σκεφτείτε το λιγάκι. Θα θέλαμε να το κάνουμε ξανά! Πλήρης κύκλος (παραγωγής) και όλα.

Φυσικά, την απόφαση αυτή δεν μπορεί να πάρει η ίδια η Remedy, μιας και το publishing του τίτλου, γίνεται από την Εpic Games. Ενδιαφέρον να δούμε, ποια θα είναι η αντίδραση και η απάντηση της Epic Games σε αυτή την πρόταση.

Το Alan Wake 2 θα έρθει στις 17 Οκτωβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.