Η Naughty Dog ”απολογείται” γιατί δεν είχε καμία παρουσίαση στο PS Showcase – Ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο single-player παιχνίδι!

451

Είναι η αλήθεια, πως πολλοί περίμεναν να δουν στο πιο πρόσφατο PlayStation Showcase, νέα που αφορούν το standalone multiplayer The Last of Us, παιχνίδι.

Όπως, ανακοίνωσε η Naughty Dog, ο παραπάνω τίτλος θα χρειαστεί ακόμη περισσότερο χρόνο ανάπτυξης, οπότε δεν ήταν έτοιμη να δείξει οτιδήποτε για αυτό, στο κοινό. Το αγαπημένο studio, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο single-player παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γνωρίζουμε πως πολλοί από εσάς ανυπομονούσατε να μάθετε περισσότερα για το The Last of Us multiplayer παιχνίδι. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη δουλειά που έχει κάνει το στούντιο μας μέχρι τώρα, αλλά καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται, συνειδητοποιήσαμε πως το καλύτερο για το παιχνίδι είναι να του δώσουμε πιο πολύ χρόνο.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στο project, όπως επίσης και στα άλλα παιχνίδια μας που βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταξύ άλλων μιας ολοκαίνουργιας single-player εμπειρίας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα.

Είμαστε ευγνώμονες για την φανταστική μας κοινότητα για την υποστήριξή σας και σας ευχαριστούμε για το πάθος που δείχνετε για τα παιχνίδια μας, αυτό συνεχίζει να μας οδηγεί.

Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για ένα sci-fi παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται και στο οποίο επικεφαλής ανάπτυξης είναι ο Neil Druckmann.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.