Στο Summer Game Fest θα δούμε τα πρώτα Gameplay πλάνα του Alan Wake 2 – Έντονα παράπονα για την ”Only Digital” κυκλοφορία του

0
398

Όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγες ώρες, στα πλαίσια του PlayStation showcase, η Remedy Entertainment, έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο full trailer για το πολυαναμενόμενο Alan Wake 2.

Αναμονή τέλος! Το Alan Wake 2 έρχεται τον Οκτώβριο και αυτά είναι τα πρώτα φρικιαστικά του Gameplay πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολύ μικρά αποσπάσματα gameplay πλάνων όμως όχι περισσότερα. Ο πόθος των fans, να δουν περισσότερα για το πολυπόθητο sequel, θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια του Summer Game Fest 2023.

Ο Sam Lake, δημιουργός και συγγραφέας του παιχνιδιού, θα βρεθεί παρέα με τον Geoff Keighley, στην σκηνή του εναρκτήριου show, ώστε να μας παρουσιάσει ατόφια Gameplay πλάνα, στις 8 Ιουνίου.

 

Σε άλλα νέα, όπως επίσης σας αναφέραμε στο παραπάνω άρθρο, η Remedy Entertainment ανέφερε, πως το Alan Wake 2, θα κυκλοφορήσει μόνο σε digital μορφή. Η αλήθεια είναι πως πάρα πολλοί fans, απογοητεύτηκαν με αυτή την απόφαση, όμως η Φινλανδική ομάδα το δικαιολόγησε αναφέροντας το εξής:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Πρώτον, ένας μεγάλος αριθμός παικτών μετατοπιστεί μόνο στην ψηφιακή τεχνολογία. Μπορείτε να αγοράσετε ένα Sony PlayStation 5 χωρίς μονάδα δίσκου και το Xbox Series S της Microsoft το οποίο είναι μια ψηφιακή κονσόλα μόνο. Δεν είναι ασυνήθιστο να κυκλοφορούν σύγχρονα παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή μόνο,

Δεύτερον, η μη κυκλοφορία σε δισκάκι βοηθά στη διατήρηση της τιμής του παιχνιδιού στα 59,99 $ / 59,99 € και της έκδοσης για υπολογιστή στα 49,99 $ / 49,99 €.

Τέλος, δεν θέλαμε να στείλουμε ένα προϊόν με δισκάκι και να απαιτείται λήψη για το παιχνίδι — δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα συνιστούσε επίσης μια εξαιρετική εμπειρία.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες με πολλούς να λένε πως παρόλο που το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο, δεν θα προχωρήσουν σε αγορά μόνο και μόνο, διότι δεν διατεθεί ο τίτλος σε retail μορφή.

Το Alan Wake 2 θα έρθει στις 17 Οκτωβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.