Πάνω από 400 developers εργάζονται στο The Witcher 4 – Σε λίγους μήνες μπαίνει σε full παραγωγή!

186

Η CD Projekt Red στην καθιερωμένη κλήση προς τους επενδυτές της, ανακοίνωσε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των developer της εργάζονται στο ”Project Polaris” ή πολύ απλά το The Witcher 4.

Πιο συγκεκριμένα, 403 developers εργάζονται αυτή την στιγμή στο νέο κεφάλαιο του αγαπημένου franchise, το οποίο στατιστικά αποτελεί τουλάχιστον τα 2/3 του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού του studio.

Ο Michał Nowakowski, CEO του Πολωνικού studio, ανέφερε:

”Η ομάδα του Polaris, μετράει πλέον πάνω από 400 προγραμματιστές. Έτσι, φτάνουμε τον στόχο μας όσον αφορά το μέγεθος της ομάδας για να μπούμε στη φάση της ενεργής παραγωγής. Αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πλέον στο Cyberpunk 2077, εργάζονται μόλις 17 προγραμματιστές οι οποίοι και αυτοί σε κάποια φάση θα ενταχθούν στην υπόλοιπη ομάδα για την δημιουργία του The Witcher.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζουμε για το παιχνίδι, είναι πως αρχικά θα αναπτυχθεί με την Unreal Engine 5, αφήνοντας πίσω την Red Engine, ενώ με το νέο κεφάλαιο θα μας συστηθεί ένα ολοκαίνουργιο saga, με την εμφάνιση του Geralt of Rivia, να μην είναι ξεκάθαρη ακόμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.