Τόσο κόστισαν τα δωρεάν παιχνίδια τα οποία δόθηκαν δωρεάν το 2023 στο Epic Games Store!

110

Μπήκατε ποτέ στην διαδικασία να σκεφτείτε, πόσο θα κόστιζαν τα δωρεάν παιχνίδια, τα οποία μας δίνει η Epic Games όλα αυτά τα χρόνια; Πόσα λεφτά θα βγαίνανε από την τσέπη σας ενδεχομένως;

Η Epic Games, μέσω του επίσημου blog της, μας γνωστοποίησε, ότι το 2023, έδωσε δωρεάν παιχνίδια τα οποία είχαν συνολικό κόστος πάνω από 2.000 δολάρια! Δόθηκαν 86 παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ αποκτήθηκαν πάνω από 580 εκατομμύρια παιχνίδια από τους χρήστες. 

Το πρόγραμμα Epic Games Store Free Games συνεχίζει να ευδοκιμεί, καθώς συνεχίσαμε να συνεργαζόμαστε με διάφορους ταλαντούχους προγραμματιστές και εκδότες για να προσφέρουμε στους χρήστες μας 86 δωρεάν παιχνίδια πέρυσι, συνολικής αξίας άνω των $2.000 USD. Περισσότερα από 580 εκατομμύρια δωρεάν παιχνίδια διεκδικήθηκαν συνολικά φέτος, φέρνοντας αυτούς τους τίτλους σε νέο και διευρυμένο κοινό

ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε άλλα νέα, μας ενημέρωσε ποια ήταν τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της πλατφόρμας, και μεταξύ άλλων, θα βρούμε τα Genshin Impact, Dead Island 2, GTA V, Fortnite, Rocket League, Alan Wake 2, Hogwarts Legacy, Cyberpunk 2077 και ακόμη περισσότερα.

Παράλληλα μάθαμε ποια είναι και τα πιο αναμενόμεναί παιχνίδια, και μέσα σε αυτά θα βρούμε το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Frostpunk 2, Pacific Drive, Hades II, Judas, Killing Floor 3, Black Myth: Wukong και ακόμη περισσότερα.

Τέλος, η Epic Games, μας ενημέρωσε ότι το Epic Games Store ξεπέρασε τα 75 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργού χρήστες μέσα στον Δεκέμβριο του 2023, έχοντας μία αύξηση της τάξεως του 10% σε σχέση με το 2022.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.