Η Respawn Entertainment αναπτύσσει ένα First-Person Star Wars Mandalorian παιχνίδι! (ΦΗΜΗ)

135

Σύμφωνα με το Insider Gaming και τον Tom Henderson, τον γνωστό πλέον insider της βιομηχανίας, ΕΑ και Respawn Entertainment, φαίνεται πως ετοιμάζουν ακόμη ένα Star Wars παιχνίδι, το οποίο βασίζεται στην σειρά The Mandalorian.

Όπως αναφέρει το site, ο τίτλος των δημιουργών του Titanfall και φυσικά των παιχνιδιών Star Wars Jedi, θα είναι ένα first person shooter παιχνίδι και όχι third person, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον τίτλο θα κληθούμε να αναλάβουμε τον ρόλο ενός Mandalorian με το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα την περίοδο που η Galactic Empire, είχε υπό την κυριαρχία της όλο τον γαλαξία. Αυτό τοποθετείται, πριν το Episode VI: Return of the Jedi. Δουλειά μας, ως κυνηγός επικηρυγμένων, είναι να βγάλουμε εις πέρας τα σχετικά συμβόλαια για χρηματικές ανταμοιβές.

Όπως είχε αναφερθεί πριν καιρό, από τον Jeff Grubb του VentureBeat, το παιχνίδι διευθυνόταν από τον creatice director της Respawn, Mohammad Alavi, ο οποίος έφυγε από το στούντιο για να ακολουθήσει την επόμενη περιπέτειά του. Σύμφωνα με τον Grubb, ο οποίος δεν αποκάλυψε ότι ήταν ένα παιχνίδι Star Wars εκείνη την εποχή (αλλά πρόσφατα), το παιχνίδι θα επικεντρωθεί στην «κινητικότητα» και το «στυλ» ως κατευθυντήριες αρχές.

Βασικό στοιχείο του παιχνιδιού θα είναι το jetpack, το οποίο θα επιτρέπει στον παίκτη να κάνει dashing, άλματα και κινήσεις που θυμίζουν το boost gliding του Apex Legends. Οι πηγές που επικαλείται το Insider Gaming, αναφέρουν το παιχνίδι ως ”very fast-paced”, το οποίο θα ανταμείβει αυτούς που παίζουν με ”στυλ” μιας και η μπάρα ζωής θα γεμίζει μόνο με kills. Όσον αφορά την προσέγγιση θα μιλάμε για μία πιο γραμμική εμπειρία και όχι τόσο open-world. Τέλος, ο τίτλος βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του, οπότε δεν θα πρέπει να το περιμένουμε άμεσα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλές αναφορές, που έρχονται όμως, από πολύ έμπειρα και έγκυρα στόματα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.