Το Tom Clancy’s The Division 3, βρίσκεται και επίσημα υπό ανάπτυξη

473

Συνήθως, οι ανακοινώσεις των μεγάλων franchises της Ubisoft, και ειδικά αυτές που αφορούν το σύμπαν του Tom Clancy, έρχονται με κάποιο μεγάλο trailer ή στα πλαίσια μεγάλων events. Αυτή την φορά όμως δεν ισχύει.

Η Γαλλική εταιρία, ανακοίνωσε πως το Tom Clancy’s The Dvision 3 βρίσκεται και επίσημα υπό ανάπτυξη.

Πιο αναλυτικά:

Μέσω σχετικού δελτίου τύπου, ενημερωνόμαστε πως ο Julian Gerighty, creative director του Tom Clancy’s The Division 2 και Star Wars Outlaws, πλέον θα αναλάβει τον ρόλο του executive producer στο The Division franchise.

Ο Julian Gerighty τέθηκε ως εκτελεστικός παραγωγός για το Tom Clancy’s The Division brand. Ο Julian θα επιβλέπει όλα τα παιχνίδια και τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Tom Clancy’s The Division 3, με επικεφαλής τη Massive Entertainment, η οποία δημιουργεί ενεργά μια ομάδα για τον τίτλο.

Όσον αφορά το Star Wars Outlaws, ανέφερε:

Ο Julian παραμένει άκρως αφοσιωμένος στο να κάνει το Star Wars Outlaws μια επιτυχία τόσο για την ομάδα ανάπτυξης όσο και για τους fans. Θα παραμείνει στο project μέχρι την κυκλοφορία του, ώστε να σιγουρέψει ότι το παιχνίδι θα ανταποκρίνεται στο επιθυμητό δημιουργικό όραμα και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για τους παίκτες.

Να πούμε, πως το μόνο σίγουρο είναι ότι το The Division 3, απέχει αρκετά από την κυκλοφορία του. Στο πιο άμεσο μέλλον όμως, έχουμε παιχνίδια στο σύμπαν του The Division τα οποία περιμένουμε όπως το Tom Clancy’s The Division Resurgence, το οποίο θα έρθει σε mobile συσκευές, καθώς και το Tom Clancy’s The Division Heartland, ένα νέο free-to-play PvEvP παιχνίδι με μία ολόφρεσκη ιστορία και κατεύθυνση στο franchise.

Για την ιστορία να πούμε πως το πρώτο παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2015, με το Tom Clancy’s The Division 2, να ακολουθεί το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.