Νέα Gameplay πλάνα για το Dragon’s Dogma 2 κατευθείαν από την TGS 2023

0
309

Στα πλαίσια του Tokyo Game Showcase, η Capcom μας έδωσε εννέα λεπτά gameplay πλάνων από το Dragon’s Dogma 2, εστιάζοντας στα classes καθώς και στις σημαντικότερες τοποθεσίες του κόσμου του παιχνιδιού.

Στην αρχή, θα έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα vocations: fighter, mage, thief και archer. Περισσότερα vocations θα δοθούν στο παιχνίδι ενώ, εάν θέλετε να αλλάξετε κατηγορία και να παίξετε με άλλο vocation, θα πρέπει να επισκεφτείτε τα λεγόμενα ”Vocation Guilds”.

Όσον αφορά το playstyle του εκάστοτε class, ο fighter ειδικεύεται στη μάχη με το ένα χέρι σπαθί και ασπίδα για επιθέσεις μικρής εμβέλειας και αμυντικούς ελιγμούς. Ο τοξότης, είναι πιο κατάλληλος για να καταρρίπτει εχθρούς (οι οποίοι οργανικά περιφέρονται στον κόσμο) από απόσταση. Όσο για τον μάγο, διαπρέπει σε μαγικές επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας, καθώς και σε θεραπευτικά και υποστηρικτικά ξόρκια που ενισχύουν τους συμμάχους κατά τη διάρκεια της μάχης.

Τέλος, υπάρχει και ο thief, οπλισμένος με εντυπωσιακά στιλέτα και ένα στυλ μάχης που βασίζεται στην ευκινησία και τις γρήγορες επιθέσεις. Το ”γρήγορο βήμα” του κλέφτη, επιτρέπει να απομακρύνεται γρήγορα από τους εχθρούς μετά από μια επίθεση και μπορεί να αντιμετωπίσουν μεγάλα τέρατα σκαρφαλώνοντας στην πλάτη τους για να προκαλέσει ζημιά.

Όσον αφορά τις τοποθεσίες, στα gameplay πλάνα θα δούμε το γεμάτο βλάστηση Vermund, το οποίο είναι κατάλληλο για εξερεύνηση καθώς και το Battahl, το σπίτι των θηρίων ο οποίο διαθέτει τα δικά του διαφορετικά περιβάλλοντα και διαφορετικά τέρατα.

Το Dragon’s Dogma 2, αναμένεται σε PS5, Xbox Series X/S και PC.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.