Η φυσική έκδοση του Star Wars Outlaws θα απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να γίνει Install

554

Πριν λίγες ώρες, η Ubisoft μας αποκάλυψε το Story Trailer για τον επερχόμενο open-world Star Wars τίτλο της. Το Star Wars Outlaws, θα έρθει στα τέλη Αυγούστου και μαθαίνουμε πως παρόλο που είναι ένα single player παιχνίδι, θα απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Τουλάχιστον αν αγοράσετε την ”φυσική” έκδοση και θέλετε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι.

Star Wars Outlaws: Απολαύστε το Story Trailer – Έσκασε η ημερομηνία κυκλοφορίας και έρχεται πολύ σύντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Box Art του παιχνιδιού δημοσιεύτηκε, και επάνω του υπάρχει η επιγραφή ”Internet required to Install the game”. Τουλάχιστον, το καλό της όλης υπόθεσης, είναι πως αυτό θα απαιτείται μόνο στο Install του τίτλου, μιας και εκπρόσωπος της Ubisoft, μίλησε στο γνωστό ειδησεογραφικό μέσο IGN, αναφέροντας, πως ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί πλήρως και εκτός σύνδεσης, δίχως να υπάρχει η απαίτηση του ίντερνετ.

H Ubisoft έχει υποσχεθεί ένα “βαθιά καθηλωτικό ταξίδι στo σύμπαν του Star Wars”, το οποίο θα πορευτούμε με την ηρωίδα μας, στο διάστημα μεταξύ του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi. Η Kay, αξίζει να αναφέρουμε, δεν είναι Jedi και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα χτιστεί και θα αποδοθεί αυτή η εμπειρία, δεδομένου πως οι περισσότεροι από εμάς, είχαμε συνηθίσει τα Star Wars Jedi παιχνίδια της Respawn Entertainment, στο οποίο είχαμε τον αγαπημένο σας Jedi, Cal.

Το Star Wars Outlaws, αναμένεται στις 30 Aυγούστου του 2024 για PC, PlayStation 5 καθώς και XBOX Series X/S.

Όσοι χρήστες προβούν σε pre-order της Gold Edition ή Ultimate Edition, θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα, δηλαδή από τις 27 Αυγούστου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.