Διαρροή εικόνας από το μενού του Ιαπωνικού Αssassin’s Creed!

254

Το φως της δημοσιότητας, είδε μία φωτογραφία, η οποία έρχεται από το Assassin’s Creed Red, τον επερχόμενο Assassin’s Creed τίτλο, ο οποίος θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία. Πιο συγκεκριμένα, κάποιος κατάφερε και τράβηξε φωτογραφία μία οθόνη, στην οποία θα δούμε για πρώτη φορά το κεντρικό μενού του παιχνιδιού.

Φυσικά, δεν γνωρίζουμε για το εάν θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα αυτό, αλλά σίγουρα παίρνουμε μία ιδέα για το πως περίπου θα μοιάζει. Επίσης, μέσω του μενού, επιβεβαιώνεται η έλευση δύο χαρακτήρων!

Aρχικά, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα έχουμε έναν Αφρικανό πρόσφυγα samurai. Έμπνευση της Ubisoft, αποτελεί ο ”Yasuke”, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο samurai Αφρικανό το 1500!!!

Από την άλλη, θα έχουμε μία γυναίκα Shinobi, η οποία θα είναι ποιο γρήγορη και ευέλικτη στις κινήσεις της από τον samurai, ο οποίος θα είναι πιο βαρύς σαν χαρακτήρας και με πιο ”brutal” επιθέσεις.

Όσον αφορά το gameplay αυτό καθ’ αυτό, η ομάδα ανάπτυξης δανείστηκε πολλά στοιχεία από το Splinter Cell, θέλοντας να δώσει stealth αρετές στο gameplay της. Μερικά παραδείγματα που δόθηκαν, είναι πως οι νεκροί εχθροί θα μπορούν να μετακινηθούν σε σημεία που δεν μπορούν να βρεθούν. Επίσης, ο παίκτης θα μπορεί να κρύβεται στις σκιές και να σβήνει πυρσούς με φως, όπως έκανε δηλαδή και ο Sam Fisher στο Splinter Cell με τα φώτα.

Σίγουρα, ενδιαφέρον αποτελεί, και η επιλογή στο μενού ”Select Season”, μέσω του οποίου πολλές εικασίες μπορούμε να κάνουμε! Ενδεχομένως αυτό να συνδέεται με το Assassin’s Creed Infinity, ένα κεντρικό hub το οποίο θα μαζέψει όλους τους παίκτες της σειράς σε ένα μέρος, μέσω πολυποίκιλων εμπειριών, είτε αυτοί είναι παλιοί είτε νέοι.

Για το παιχνίδι αναμένεται να δούμε περισσότερα, μάλλον, στο επερχόμενο καλοκαιρινό Ubisoft Forward, στις 12 Ιουνίου.

Το Ubisoft Forward επιστρέφει τον Ιούνιο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.