Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Death Stranding 2: On the Beach και βάζει πλώρη για την κυκλοφορία μέσα στο 2025

51

Και επίσημα λοιπόν, το Death Stranding 2: On the Beach, μπαίνει στην νέα φάση παραγωγής του, μιας και όπως ανέφερε ο Hideo Kojima, στο πλαίσιο του ”Hideo Kojima’s Radio: Infinity”, τα γυρίσματα και το voice acting ολοκληρώθηκαν.

Στην νέα αυτή φάση, η Kojima Productions, προχωρά στην προσαρμογή του παιχνιδιού για να βεβαιωθεί ότι είναι διασκεδαστικό και κατανοητό στο κοινό. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο, υποδεικνύοντας ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε καλό δρόμο για την αναμενόμενη κυκλοφορία του το 2025.

Ο Kojima μίλησε επίσης λίγο για το trailer του State of Play, του Death Stranding 2 από τον Ιανουάριο. Εξήγησε ότι οι στόχοι του τρέιλερ ήταν να αναδείξει τα θέματα και την εμφάνιση του παιχνιδιού, ενώ εισάγει νέους χαρακτήρες και τις σχέσεις μεταξύ τους.

Το Death Stranding 2: On the Beach βλέπει τον ηθοποιό του Walking Dead, Norman Reedus, να επαναλαμβάνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή Sam Porter Bridges. Με τις πόλεις της μετα-αποκαλυπτικής Αμερικής να έχουν επανασυνδεθεί, η επιστρέφων χαρακτήρας Fragile στρατολογεί τον Sam για να ενταχθεί σε μια νέα οργάνωση που ονομάζεται Drawbridge, που επιδιώκει να επεκτείνει το δίκτυο σε άλλες χώρες.

Ο Troy Baker επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Higgs Monaghan, όντας τώρα εξοπλισμένος με μία cyborg ηλεκτρική κιθάρα που πυροβολεί κεραυνούς. Ωστόσο, ο Sam έχει επίσης έναν νέο σύμμαχο, μια ομιλούσα μαριονέτα!

Το Death Stranding 2: On the Beach, αναμένεται το 2025 στο PlayStation 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.