Το Call of Duty: Black Ops 6 αποκαλύφθηκε και επίσημα!

396

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι οι fans, κατάφεραν και εντόπισαν μία ιστοσελίδα με όνομα ”The Truth Lies” μέσω της οποίας υπήρχαν κάποια Teaser βίντεο, για το επερχόμενο  Call of Duty παιχνίδι. Δείτε περισσότερα παρακάτω:

Πρώτο Teaser για το Call of Duty Black Ops 6 – Διέρρευσε το Key Art του τίτλου! (ΒΙΝΤΕΟ + ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τώρα, με κάθε επισημότητα, η Activision ανακοίνωσε το Call of Duty: Black Ops 6!

Το παιχνίδι, όπως είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό, θα μας ταξιδέψει στους καιρούς του ”Gulf War”.

Tο παιχνίδι θα πραγματεύεται το Πόλεμο του Κόλπου. Ο Πόλεμος του Κόλπου ήταν μια ένοπλη εκστρατεία 1990–1991 που διεξήχθη από έναν στρατιωτικό συνασπισμό 39 χωρών ως απάντηση στην ιρακινή εισβολή στο Κουβέιτ. Με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι προσπάθειες του συνασπισμού κατά του Ιράκ πραγματοποιήθηκαν σε δύο βασικές φάσεις: την Επιχείρηση Ασπίδα της Ερήμου, η οποία σηματοδότησε τη στρατιωτική συγκέντρωση από τον Αύγουστο του 1990 έως τον Ιανουάριο του 1991 και την Επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου, η οποία ξεκίνησε με την εκστρατεία εναέριων βομβαρδισμών εναντίον του Ιράκ στις 17 Ιανουαρίου 1991 και ολοκληρώθηκε με την απελευθέρωση του Κουβέιτ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στις 28 Φεβρουαρίου 1991.

Στροφή λοιπόν στο παρελθόν φαίνεται πως θα κάνει το παιχνίδι σε σχέση με την σύγχρονη εποχή των Modern Warfare παιχνιδιών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια

Η επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου, μετά την διεξαγωγή του XBOX Games Showcase.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.