Πρώτο Teaser για το Call of Duty Black Ops 6 – Διέρρευσε το Key Art του τίτλου! (ΒΙΝΤΕΟ + ΕΙΚΟΝΕΣ)

338

Ξεκινάει σιγά σιγά, να δουλεύει το marketing τμήμα της Activision όσον αφορά την προώθηση του επόμενου Call of Duty, το οποίο θα ανήκει στην Black Ops σειρά, και πιο συγκεκριμένα θα είναι το έκτο παιχνίδι της σειράς.

Η κοινότητα του παιχνιδιού, κατάφερε και ξετρύπωσε μία ιστοσελίδα με όνομα ”The Truth of Lies”, η οποία σημειώνει μεταξύ άλλων:

Ίσως να θυμάστε μια καλύτερη εποχή. Αλλά αυτή ήταν ψεύτικη. Μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ανοίξτε τα μάτια σας. Βρείτε την αλήθεια.

Aυτή η ιστοσελίδα, είναι ”γυμνή”, και εμπεριέχει μόνο ένα βίντεο το οποίο, το οποίο αναπαράγεται από μία CRT τηλεόραση και με τους χρήστες να μπορούν μόνο να αλλάξουν την ένταση της και το κανάλι. Σε αυτό το βίντεο, θα δούμε κάποιους ανθρώπους να πορεύονται προς το Εθνικό μνημείο του όρους Ράσμορ, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το βίντεο έπειτα αλλάζει σκηνικό, και σε σκηνικό μέρας πλέον, βλέπουμε κάποια αγάλματα όπου από αυτά κρέμονται πανό που γράφουν ”The Truth Lies”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η συγκεκριμένη τηλεόραση, εμπεριέχει 6 κανάλια, με το δεύτερο βίντεο να βρίσκεται στο κανάλι 2, υποδηλώνοντας ότι δεν θα αργήσει πολύ ακόμα πριν δούμε τι επιφυλάσσουν τα υπόλοιπα τέσσερα κανάλια. Το τελευταίο κλιπ είναι περίπου 20 δευτερόλεπτα μικρότερο από το πρώτο, δείχνοντας αυτό το ίδιο μυστηριώδες γκρουπ που ανέβασαν μαύρες και πορτοκαλί αφίσες στα αγάλματα.

Επίσης, διέρρευσε και μία blurred εικόνα από το key art του παιχνιδιού, το οποίο προφανώς κυμαίνεται στο ύφος, των προηγούμενων Black Ops παιχνιδιών. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:


Το επόμενο Call of Duty, θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του, αμέσως μετά την διεξαγωγή του XBOX Game Showcase στις 9 Iουνίου.

Ανακοινώθηκε και επίσημα το XBOX Games Showcase – Δείτε πότε έρχεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.