20 χρόνια Half-Life

2251

Πως πέρασαν έτσι τα χρόνια;!

Για τους περισσότερους το Half-Life franchise αποτελεί ορόσημο στην gaming βιομηχανία, ως κάτι που ήρθε και τάραξε τα νερά αυτής.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έλαβε τρομερή αγάπη από τους fans, μία αγάπη η οποία συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και σήμερα…20 χρόνια μετά, ζητώντας συνέχεια το επόμενο βήμα το επόμενο κεφάλαιο της ”αγάπης” τους, μάταια όμως…

Το παιχνίδι, ήρθε να καθιερώσει εκτός των άλλων και το Steam ως την πλατφόρμα του κάθε PC Gamer…Τότε που να ξέρανε ότι σήμερα 20 χρόνια μετά, το Steam θα αποτελεί τον νούμερο 1 σταθμό αναζήτησης και ”στέγασης” παιχνιδιών των κατόχων PC.

Έτσι λοιπόν το Hal Life κλείνει 20 χρόνια ζωής με το πρώτο παιχνίδι να κυκλοφορεί λίγες ώρες πριν, πίσω στο 1998 για PC. Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν ακόμη τρία DLCs. Το  Half-Life: Opposing Force το οποίο ήρθε το 1999, καθώς και τα  Half-Life: Blue Shift και Half-Life: Decay τα οποία κυκλοφόρησαν το 2001.

Το 2004 αποτέλεσε μία ημερομηνία ορόσημο για την Valve μιας και ήρθε το πολυπόθητο sequel. Το Half-Life 2 λοιπόν, το οποίο έκανε πραγματικό πάταγο. Ακολούθησαν ακόμη δύο επεισόδια το 2006 και 2007 και κάπου εκεί η ιστορία σταμάτησε…

Και από τότε περιμένουμε το θαύμα. Την επιστροφή του αγαπημένου μας Gordon Freeman… 

Μέχρι τότε θυμηθείτε το τρομερό soundtrack δια χειρός Kelly Bailey:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.