Στον ”πυρήνα” του RCU – Πως συνδέονται Alan Wake, Quantum Break και Control;

518

Η αγάπη μου για την Remedy, είναι τεράστια. Τα παιχνίδια της αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για να ασχοληθώ με τα video-games, αποτελώντας μακράν το αγαπημένο μου studio. Από το Max Payne, μέχρι και το Control, δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ βήμα βήμα, την πορεία του Φινλανδικού studio. Το Alan Wake 2, βρίσκεται προ των πυλών, η αναμονή 12 χρόνων φτάνει στο τέλος της, και εμείς τα ”fanboys” αλλά και φυσικά όλος ο υπόλοιπος κόσμος, ήρθε η ώρα να δει τι σημαίνει να παίζεις παιχνίδια τα οποία γράφει και σκηνοθετεί ο Sam Lake. Οκ… καλοί οι ”φανατισμοί” και το hype, αλλά εννοείται πως κρατάμε μικρό καλάθι ΠΑΝΤΑ! Όλα μπορούν να πάνε στραβά, αλλά η ιστορία μου έχει δείξει, πως οι Φινλανδοί, είναι ”ανίκανοι” να αποτύχουν.

Δεν βρισκόμαστε εδώ όμως για το Alan Wake 2. Σήμερα, θέλω να φωτίσω λίγο το τούνελ, σε αυτούς που ενδεχομένως, δεν βλέπουν πίσω από το σκοτεινό μυαλό του Sam Lake και της Remedy, η οποία εδώ και χρόνια χτίζει κάτι, το οποίο πρόκειται να γιγαντώσει με την κυκλοφορία του Alan Wake 2. Ένα ενιαίο σύμπαν, στα παιχνίδια της, τα οποία όλα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι ενός παζλ, που τοποθετώντας το ένα ένα, όλα επιτέλους βγάζουν νόημα.

Παρακάτω θα προσπαθήσω όσο πιο απλά, να σας δώσω μία ιδέα από το ”Remedy Connected Universe”. Mην νομίζετε, πως όλα είναι άκρως κατανοητά και αντιληπτά και από εμένα. Αλλά νομίζω, πως μία άκρη πάνω κάτω, την έχω βγάλει… Νομίζω!

AΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ TO CONTROL 

Ο πιο πρόσφατος τίτλος της Remedy, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2019 και αποτέλεσε ακόμη μία μεγαλεπήβολη κυκλοφορία για την Remedy και το κόκκινο χαλί αν μπορεί να μου επιτραπεί η έκφραση, για το Alan Wake 2. Έπειτα την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε το AWE DLC, το οποίο η Remedy ονόμαζε το πρώτο RCU crossover event, μιας και μετά από πολλά χρόνια, είδαμε τον Alan Wake να επιστρέφει στις οθόνες μας. Και εκεί ακριβώς αντιληφθήκαμε, ότι μετά την κυκλοφορία του DLC, το Control δούλεψε, ως μία πλατφόρμα κοινής αφήγησης για το RCU, παρά ως ένα αυτόνομο παιχνίδι.

Τα γεγονότα λάβανε χώρο στο Federal Bureau of Control, στα γραφεία μιας κυβερνητικής οργάνωσης, η οποία μελετούσε παραφυσικά γεγονότα, τα λεγόμενα ”Altered World Events”, όπως αναφέρονται στο παιχνίδι. Τα ευρήματά τους τα τοποθετούσαν στο ”The Oldest” House”, έναν ιδιαίτερο ουρανοξύστη, ο οποίος λειτουργούσε και έως μία πύλη συγκέντρωσης διάφορων κοσμικών διαστάσεων, μεταξύ άλλων και έως φυλακή για τέρατα και τεχνουργήματα ενός άλλου κόσμου.

Έχοντας ως δεδομένο λοιπόν, πως το Federal Bureaou of Control, μπόρεσε να τεκμηριώσει όλα αυτά που συνέβησαν στο Alan Wake (δεν θα δώσουμε spoilers) -αν και αρχικά το AWE DLC του Control, φάνηκε να αποτέλεσε απλά μία μικρή παρένθεση για να ευχαριστήσει τους Alan Wake fans- απεναντίας, ήταν μία άκρως σημαντική προσθήκη, η οποία ήρθε άμεσα να ενώσει τα δύο παιχνίδι και να μας δώσει μία γεύση για το πως ο Alan Wake συνδέεται με το The Oldest House.

Το setting του Control, αποτέλεσε μία ανοιχτή πύλη, σε κόσμους οι οποίοι βρίσκονται εντός άλλων κόσμων, και μπορούν να οδηγηθούν σε άλλους κόσμους. Πιο απλά το Control είναι τα ”διόδια” που μπορείς να περάσεις για να εισχωρήσεις σε άλλον κόσμο αλλά και να γυρίσεις πάλι εκεί που ήσουν, και κάπως έτσι δημιουργείται ένα μικρό παζλ, από το RCU. Αυτό όμως που δεν αλλάζει είναι ένα. Η αρχή των γεγονότων και πως ξεκίνησαν όλα αυτά. Και όλα μας δείχνουν, πως η απαρχή, είναι τα γεγονότα του Alan Wake.

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ALAN WAKE

Ο Alan Wake είναι ένας συγγραφέας ο οποίος υποφέρει από την έλλειψη δημιουργικότητας. Φτάνει στο Bright Falls, προσπαθώντας να αντλήσει έμπνευση στην φύση και να ξεκινήσει την δημιουργική του διαδικασία. Ωστόσο, το Dark Presence, για το οποίο θα μιλήσουμε πιο κάτω, απαγάγει την γυναίκα του, μετατρέποντας τους κατοίκους σε τέρατα τα οποία εμφανίζονται ω σκιές, προσπαθώντας να πείσουν τον Alan Wake, να βοηθήσει αυτή την σκοτεινή οντότητα, να απελευθερωθεί.

Τα γεγονότα του Alan Wake, λαμβάνουν χώρα στο Bright Falls γύρω από την λίμνη Cauldron. Στο Control, μαθαίνουμε ότι το Bureau έχει κάνει πολύχρονες μελέτες στην περιοχή, μιας και όπως φαίνεται η λίμνη Cauldron αποτελεί ένας τόπος δύναμης (place of power) και μια πύλη, όπου εντός της περιέχει μία σκοτεινή και κακή οντότητα η οποία για την ώρα έχει το όνομα ”Dark Presence”. Η λίμνη μπορεί να μετουσιώσει την φαντασία των ανθρώπων σε πραγματικότητα και το Dar Presence προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, προσπαθώντας να δραπετεύσει από λίμνη, όπου εκεί προφανώς βρίσκεται και ο Alan Wake.

Ο συγγραφέας μας εν τέλει, εμποδίζει το κακό να διαφύγει, σώζει από τα χειρότατα το Bright Fals και ελευθερώνει την γυναίκα του, αλλά προκειμένου να γίνει σωστά και για να διατηρηθεί η ισορροπία του καλού και κακού, πρέπει να πάρει την θέση της γυναίκας του ως αιχμάλωτος του Dark Presence  κάτω από το Cauldron Lake. Παγιδευμένος στο Dark Place, όπως πολύ θα έχετε ακούσει, να λέγεται, ειδικά τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώθηκε το Alan Wake 2.

Έπειτα ακολούθησε το American Nightmare DLC, στο οποίο μαθαίνουμε ότι ένας κακός ντόπιος του Bright Falls, έχει δραπετεύσει στον πραγματικό κόσμο. Γνωστός και ως Mr. Scratch, στο οποίο βλέπουμε μία σωρό από θεωρίες και εικασίες για την εξαφάνιση του Alan Wake και την δύναμη της Cauldron Lake.

THOMAS ZANE

O Alan Wake, καταφέρνει και φεύγει από το σκοτάδι με την βοήθεια ενός συγγραφέα που ονομάζεται Thomas Zane, γνωστός και ως η ”Λαμπρή Παρουσία” (The Bright Presence). Ο Zane στην κυριολεξία είναι ένας φάρος φωτός για τον Wake, που τον καθοδηγεί και του προσφέρει μία υπερφυσική βοήθεια. Κάτι παρόμοιο, γίνεται και στο Control, με την Jesse και το Polaris.

Ο Zane, ήταν ένας συγγραφέας που βρισκόταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση, πριν από χρόνια, δηλαδή την μάχη με το Dark Presence, και έπρεπε να χρησιμοποιήσει την δύναμη του Cauldron Lake, για να μεταφέρει την ύπαρξη του εν τέλει εκτός κόσμου (ώστε να σωθεί ο κόσμος). Πριν το κάνει όμως, έφτιαξε έναν κανόνα.

Οτιδήποτε άφηνε πίσω του και βρισκόταν εντός ενός κουτιού από παπούτσια θα έμενε στον πραγματικό κόσμο. Ο Alan βρήκε δύο από αυτά τα κουτιά. Στο ένα υπήρχαν βιβλία του Zane και στο άλλο μία σελίδα από ένα χειρόγραφο, το οποίο σχετίζεται με την παιδική του ηλικία (του Alan) καθώς και μία συσκευή γνωστή ως The Clicker, την οποία χρησιμοποιεί για να υποτάξει το σκοτάδι.

Όμως, υπάρχει και ένα τρίτο κουτί από παπούτσια, και αυτό μας φέρνει σε μία μικρή πόλη, ένα κρυφό χωρίο στο Maine, με όνομα Ordinary.

Η ΠΟΛΗ ORDINARY

Η πόλη Ordinary, αρχικά αποτέλεσε μεγάλο μέρος του AWE DLC, μιας και αποτέλεσε βασικό μέρος μελέτης του FBC και αποτέλεσε τον καταλύτη για όσα συνέβησαν στο Control. Αν δεν το έχετε παίξει, ορίστε μία μικρή περίληψη: Το 2002, η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jesse Faden παρέα με τον αδερφό της Dylan, βρήκαν ένα slide projector σε μία τοπική χωματερή, ο οποίος όταν μπήκε σε λειτουργία μπόρεσε και άνοιξε εισόδους, σε ενναλακτικές διαστάσεις. Με ένα απλό slide, βρέθηκαν στο να συναντήσουν μία εξωγήινη παρουσία την οποία ονόμασαν Polaris, η οποία ιντρίγκαρε και εξοικείωσε τα αδέρφια Faden με τις υπερφυσικές δυνάμεις. Άλλα slides όμως, δυστυχώς, απελευθέρωσαν πολύ πιο σκοτεινές παρουσίες. Αφού ένα από αυτά τα πλάσματα εξαπέλυσε ένα είδος κακού, το οποίο τα αδέρφια αποκάλεσαν ”Not Mother” τα δύο αδέρφια, έκαψαν τα slides και το Bureau έφτασε στον ”καθαρισμό” του.

Τα αδέρφια Faden εντάχθηκαν στο ”Bureau Prime Candidate Program”, έπειτα το ”Ordinaty AWE” έχοντας ως στόχο να διεκδικήσουν την διεύθυνση του FBC. Μία από τις καμένες διαφάνειες κλάπηκε επίσης από τον προκάτοχο της Jesse, τον πρώην διευθυντή του Bureau Zachariah Trench, ο οποίος αργότερα θα τη χρησιμοποιούσε για να εξαπολύσει το The Hiss, μια εξωγήινη απειλή που αποτέλεσε τον κύριο κακό του Control.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια πόλη που ονομάζεται Ordinary εμφανίζεται στο RCU. Η πρώτη αναφορά, ήταν κρυμμένη βαθιά μέσα στο American Nightmare το 2012: υπάρχει ένα τραγούδι που παίζει μέσα στο παιχνίδι που ονομάζεται ”Balance Slays the Demon”, το οποίο αν αντιστρέψετε το τελευταίο μέρος της μουσικής, θα ακούσετε το κρυφό μήνυμα: ”Θα συμβεί πάλι, σε μια άλλη πόλη, που λέγεται Ordinary”.

Ίσως θα αναρωτιέστε πως ο Thomas Zane και η φάση με τα παπούτσια συνδέονται με όλα αυτά. Αν πατήσετε εδώ, σε ένα blog το οποίο ονομάζεται ”This House of Dreams”, που αρχικά δημοσιεύτηκε το 2012, ως υλικό marketing για το Alan Wake 2, το οποίο θα ερχόταν τότε, αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ, θα μάθετε για μία γυναίκα που ονομάζεται Samantha Wells, η οποία επίσης ζούσε στο Ordinary. Το ιστολόγιο ακολουθεί τη Samantha Wells καθώς ανακαινίζει ένα ”παλιό σπίτι” γκουχου γκουχου!!!! Στη σοφίτα, βρίσκει ένα κουτί παπουτσιών που φαίνεται να ανήκε στον Thomas Zane. Είναι γεμάτο ασπρόμαυρες φωτογραφίες ανθρώπων με πρόσωπα μπλοκαρισμένα από καπνό και πολλά ποιήματα – ένα από τα οποία απαγγέλλει ο Zane στην αρχή του Alan Wake. Σε άλλες σημειώσεις στα ποιήματα θα δούμε τα αρχικά ”T” και ”B”. H γυναίκα του Zane, ονομάζονταν Barbara…

Αμέσως μετά, η Wells αρχίζει να βλέπει εφιάλτες όπου ομοσπονδιακοί πράκτορες με τα διακριτικά ”AWE” επισκέπτονται το σπίτι της και ρωτούν για το κουτί παπουτσιών. Όταν ξυπνάει, το κουτί των παπουτσιών έχει εξαφανιστεί. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, μπορείτε να βρείτε έναν πίνακα στο Control που επιβεβαιώνει ότι ο εφιάλτης του Wells δεν ήταν ένα όνειρο, αλλά μια ανάμνηση.

Ο πίνακας αναφέρει ένα κουτί παπουτσιών που ανακτήθηκε από το Ordinary το 2012. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το Γραφείο συνειδητοποίησε ότι το κουτί παπουτσιών και το περιεχόμενό του ήταν αναλλοίωτα (λόγω του απόλυτου κανόνα του Zane). Εκτός από την απευθείας αναφορά στο blog ”House of Dreams” υπάρχει ένα σημείωμα στη γωνία του λευκού πίνακα που εξηγεί ότι το κουτί των παπουτσιών εξαφανίστηκε από το The Oldest House πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη δοκιμή του.

Ευτυχώς, η Wells τράβηξε φωτογραφίες των ποιημάτων πριν το FBC κλέψει το κουτί παπουτσιών και τα scans στο blog της μας δίνουν μια ματιά σε όλα τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο κουτί. Η Wells ρωτά στην τοπική κοινωνία για τον Zane, όμως κανείς δεν τον ξέρει.

Υπάρχει μια παρόμοια σκηνή στο Control, όπου η Jesse Faden λέει ότι της αρέσει η ποίηση του Zane και ο ψυχίατρός της, της λέει αμέσως ότι δεν υπάρχει ποιητής με το όνομα “Thomas Zane”. Μπερδεύει το μυαλό της Jesse. Φυσικά ο Zane δεν υπάρχει, γιατί έθεσε τον εαυτό του εκτός πραγματικότητας. Ωστόσο, είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι η Faden μπορεί να είχε επιδράσεις από την ποίησή του, δεδομένου ότι ζούσε στο Ordinary, κοντά στον Wells και στο κουτί παπουτσιών που άφησε πίσω του.

Ο ψυχίατρος λέει ότι ο Zane ήταν σκηνοθέτης, που μετακόμισε στην Αμερική τη δεκαετία του 1960. Ο ”σκηνοθέτης” Thomas Zane που αναφέρεται στο Control θα μπορούσε να συνδεθεί με την Blessed Pictures, έναν βραχίονα της The Blessed Organization – ένα στέλεχος παραφυσικών εγκληματιών που αναφέρονται συχνά στα έγγραφα του FBC.

Μετά την έρευνα, η Wells βλέπει ένα όνειρο στο οποίο βλέπει τον Alan Wake, αποκαλώντας τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ”old house” στο οποίο μετακόμισε. Λίγο μετά το όνειρο, τέρατα κατεβαίνουν στο σπίτι της Samantha στο Ordinary, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση καθώς έφευγε. Όταν ξυπνά, το κουτί των παπουτσιών επέστρεψε ξαφνικά.

Μετά την επιστροφή της από το FBC, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη περισσότερα ποιήματα του Thomas Zane, καθώς και μια σελίδα για ένα νέο χειρόγραφο, που ονομάζεται “Return”. Υπονοείται ότι πρόκειται για τη συνέχεια του “Departure”, του χειρογράφου που έγραψε ο Alan Wake κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου παιχνιδιού. Υπάρχει επίσης ένας παλιός διακόπτης φώτων που μοιάζει με το Clicker του Alan.

Η Samantha λέει ότι την πρώτη φορά που γύρισε το διακόπτη για τα φώτα, όλα τα φώτα έσβησαν στο σπίτι της. Ισχυρίζεται ότι αυτή η διακοπή ρεύματος οφειλόταν σε καταιγίδα και η διακοπή επηρέασε ολόκληρη την πόλη. Ωστόσο, γνωρίζοντας το πονηρό μυαλό του Sam Lake, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Κάπου, εδώ μπαίνει και το Quantum Break.

QUANTUM BREAK

Εκτός από τα γκράφιτι AWE σε κτίρια που επιβεβαιώνουν τουλάχιστον κάποιο επίπεδο επίγνωσης του FBC και των παραφυσικών γεγονότων, κατά το πρώτο act του Quantum Break οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν ένα optional event όπου ο Will Joyce λύνει μια εξίσωση που τελικά αποτρέπει έναν κρίσιμο λάθος υπολογισμό στο Πανεπιστήμιο του Riverport για ένα πείραμα ταξιδιού στο χρόνο. Αυτό προκαλεί μια τεράστια διακοπή ρεύματος στο Ordinary, υποτίθεται στο ίδιο μέρος όπου κατοικεί η Samantha Wells όταν υφίσταται μια ξαφνική διακοπή ρεύματος μετά τη χρήση του The Clicker από τον Alan Wake.

Επίσης, στην ενότητα του Πανεπιστημίου Riverport, οι παίκτες μπορούν να βρουν έναν μαύρο πίνακα που αναφέρεται στην εξαφάνιση του Alan Wake, στο αναλλοίωτο κουτί παπουτσιών, στην παράδοξη σχέση μεταξύ Wake και Zane, στο blog ”This House of Dreams” και στα ”Altered World Events” στο Control.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί, είναι το live-action trailer για μια τηλεοπτική εκπομπή που ονομάζεται ”Return”, η οποία είναι φαινομενικά τηλεπαιχνίδι του χειρογράφου που βρέθηκε στο Ordinary και μια πιθανή εκδοχή του τέλους της ιστορίας του Alan.

Ο creative director, της Remedy, Sam Lake, υποδύεται τον Alex Casey, τον πράκτορα του FBI που είναι το κεντρικό θέμα των μυθιστορημάτων του Alan Wake (πολλοί εικάζουν ότι ο Casey είναι ο Max Payne του οποίου το μοντέλο του χαρακτήρα αναπαραστήθηκε από τον Sam Lake. O Sam Lake, έδωσε το πρόσωπο του στο πρώτο παιχνίδι Max Payne). Ο Casey μελετά την εξαφάνιση του Wake και χρησιμοποιεί το clicker στο εν λόγω βίντεο. Τελικά, βλέπουμε τον Alan Wake να αναδύεται από ένα ”σκοτεινό μέρος”, με τον Mr. Scratch, τον κακό του American Nightmare να αναδύεται και να δολοφονεί τον Casey.

Το trailer τελειώνει με τον Alan Wake, σε μια αίθουσα τεκμηρίων να διαβάζει σελίδες χειρογράφων που περιγράφουν τον θάνατο του Casey και να εμπλέκουν τον Wake και όχι τον Mr. Scratch ως ένοχο. Όλα αυτά φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ο Wake και ο Mr. Scratch έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τον κόσμο του Quantum Break, πέρα από τα όρια του παιχνιδιού Alan Wake.

Υπάρχει επίσης η άποψη, ότι το Quantum Break συνδέεται με το Control. Προς το τέλος του παιχνιδιού, ανακαλύπτουμε ότι ο Dylan Faden φαίνεται να γνωρίζει το RCU. Λέει ότι ονειρεύεται έναν ”Mr Door”, o οποίος του λέει για παράλληλα σύμπαντα. O Dylan αναφέρει ότι ο Mr. Door, ήταν παρών σε όλους τους κόσμους ταυτόχρoνα. Αυτό ενδεχομένως να αποτελεί μια άμεση αναφορά, στον Mr. Hatch, τον οποίο αναπαρέστησε ο αγαπημένος μας Lance Reddick.

Ο Faden αναφέρει επίσης ένα σύμπαν όπου ”υπήρχε ένας συγγραφέας που έγραψε μια ιστορία για έναν αστυνομικό”, αναφερόμενος στον Wake και τη detective σειρά του. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι στο Control AWE, μαθαίνουμε ότι ένας πράκτορας του FBI που ονομάζεται Alex Casey έχει υποβάλει ειδικό αίτημα για όλα τα αρχεία του FBC στον Alan Wake. Αυτό ενδεχομένως σημαίνει ότι ο Alan Wake, έχει γράψει τον πρωταγωνιστή του στην πραγματική ζωή ή μήπως κάποιος στο FBI είναι απλώς θαυμαστής και χρησιμοποιεί το όνομα του Alex Casey ως ψευδώνυμο;

AWE DLC

Εννοείται πως το κυριότερο γεγονός στο RCU είναι το AWE dlc του Control. Καθώς το DLC αρχίζει να ολοκληρώνεται, ο Alan Wake αποκαλύπτει ότι για να ”γράψει την απόδρασή του” από το Dark Place έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της Cauldron Lake που αλλάζουν την πραγματικότητα. Μιλάει για τη χρήση των ”υλικών που είχε” ως αγωγό για την επιστροφή του. Αυτά είναι η επιστροφή στην Νέα Υόρκη, η συζυγος του η Alice και πάνω από όλα τα αστείρευτο ταλέντο του, ως συγγραφέας.

Λόγω των αξιοσημείωτων ομοιοτήτων μεταξύ του Zane και του Wake, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο εδώ. Ο Zane έγραψε τον Alan Wake στην πραγματικότητα για να γίνει ο ήρωας ή ο Wake έγραψε τον Thomas Zane για να τον βοηθήσει να νικήσει το Dark Presence; Ο Thomas Zane έγραψε για την παιδική ηλικία του Alan, αλλά ο Wake έχει επίσης ελέγξει τον Zane με μια γραφομηχανή. Ίσως και οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι πλοκές ο ένας στις ιστορίες του άλλου; Όλα εξαρτώνται, τελικά, από το πόσο ισχυρό είναι το Cauldron Lake – μπορεί να δημιουργήσει μία ζωή ή απλώς να καθοδηγήσει το χέρι της μοίρας; Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Zan ξέρει ότι τώρα κάτι ετοιμάζει και μπορεί να μην είναι πλέον το χέρι βοήθειας που χρειάζεται ο Wake. Ο δικός του φάρος.

Το τι τελικά συμβαίνει στο μυαλό του Sam Lake και της Remedy είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουμε, αλλά τουλάχιστον στην παρούσα φάση, έχουμε τα πρώτα στοιχεία τα οποία οδηγούν κάπου.

Το Alan Wake 2, σίγουρα θα έρθει να δώσει αρκετές απαντήσεις. Το αν θα λάβουμε μία ξεκάθαρη απάντηση για την μοίρα του Alan Wake ή τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Στις 27 Οκτωβρίου θα μας λυθούν όλες οι απορίες…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.