Το Hyper Scape της Ubisoft ”βάζει λουκέτο” τον Απρίλιο

508

Δεν πήγε καλά αυτό…

Η Ubisoft ανακοίνωσε μέσω σχετικού blog post ότι η ανάπτυξη του Hyper Scape δε θα συνεχιστεί. Όπως ανέφερε στο σύντομο post της, ο free-to-play battle royale τίτλος της εταιρίας, θα σταματήσει να λειτουργεί στις 28 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα:

”Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την ανάπτυξη του Hyper Scape και να κλείσουμε το παιχνίδι από τις 28 Απριλίου” έγραψε η εταιρεία.

Ενώ συνέχισε,

”Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια κάθετη, κοντινών επαφών και γρήγορη shooting εμπειρία και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην κοινότητά μας που μας βοήθησε στο ταξίδι μας. Θα λάβουμε βασικά μαθήματα από αυτό το παιχνίδι σε μελλοντικά προϊόντα”.

To φουτουριστικό battle royale shooter κυκλοφόρησε το 2022 και σηματοδότησε την προσπάθεια της Ubisoft να διεισδύσει στο είδος που έγινε δημοφιλές από τίτλους όπως το PUBG: Battlegrounds, το Fortnite και το Apex Legends.

Το Hyper Scape υποστήριζε πάνω από 99 παίκτες και σχεδιάστηκε δίνοντας έμφαση στο Loot και το character customization οπως επίσης φυσικά και στο Shooting.

Το παιχνίδι εξ αρχής, δεν πήρε μπροστά με την Ubisoft Montreal να δεσμεύεται πως θα ”αναλάβει δράση” μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν τον Οκτώβριο του 2020. Έπειτα την προσπάθεια της εταιρίας, το παιχνίδι δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.