ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ TOY EPIC GAMES STORE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

1116

Συνεχίζει σταθερά τα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια κάθε μέρα το Epic Games Store και για σήμερα μας δίνει το Saints Row της Deep Silver, του 2022 το οποίο αποτελεί reboot της ομώνυμης σειράς παιχνιδιών. Όπως πάντα θα είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ για 24 ώρες, μέχρι αύριο 31 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Καλώς ήρθατε στο Santo Ileso, ένα ζωντανό φανταστικό κέντρο στην αμερικανική νοτιοδυτική περιοχή. Σε έναν κόσμο όπου η εγκληματικότητα είναι ραγδαία, μια ομάδα νέων φίλων ξεκινά τη δική τους εγκληματική επιχείρηση, ανεβαίνοντας στην κορυφή με σκοπό να γίνουν Αυτοδημιουργημένοι.

Ως το μελλοντικό Αφεντικό, με τους Neenah, Kevin και Eli στο πλευρό σας, θα δημιουργήσετε τους Saints – και θα αντιμετωπίσετε τους Los Panteros, The Idols και Marshall, καθώς χτίζετε την αυτοκρατορία σας στους δρόμους του Σάντο Ιλέσο και μάχεστε για τον έλεγχο της πόλης. Τελικά, το Saints Row είναι η ιστορία μιας εταιρείας start-up, απλά η επιχείρηση στην οποία ασχολούνται οι Saints είναι η εγκληματικότητα.

Ζήστε τον μεγαλύτερο και καλύτερο χώρο παιχνιδιού Saints Row που δημιουργήθηκε ποτέ. Ο μοναδικός, εκτεταμένος κόσμος του Σάντο Ιλέσο αποτελεί το υπόβαθρο για ένα άγριο, μεγαλόπνοο πεδίο παιχνιδιού με συναρπαστικές δευτερεύουσες ασχολίες, εγκληματικές επιχειρήσεις και επικές αποστολές. Καθώς σκοτώνετε, οδηγείτε και χρησιμοποιείτε το wingsuit σας, ανεβαίνετε στην κορυφή.

 

Για να το κάνετε δικό σας πατήστε ΕΔΩ.

Review για το Saints Row (2022) είχε γράψει ο Γιώργος Ντερίλας και μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω:

Saints Row Review | Μία ξέφρενη και χαώδης παιδική χαρά δίχως ταυτότητα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.