Η Epic Games δίνει ένα φοβερό παιχνίδι παραμονή Πρωτοχρονιάς!

597

Η Epic Games, συνεχίζει να μοιράζει καθημερινά, σε όλη την περίοδο των γιορτών, δωρεάν παιχνίδια κάθε 24 ώρες! Έτσι, το νέο παιχνίδι, το οποίο, έρχεται με την παραμονή πρωτοχρονιάς, είναι το ”Ghostrunner”, δια χειρός One More Level.

Καλώς ήρθατε στο μέλλον. Θα σας σκοτώσει.

Το Ghostrunner είναι ένα σκληροπυρηνικό παιχνίδι FPP γεμάτο με αστραπιαία δράση, που διαδραματίζεται σε μια ζοφερή, μεγαδομή του κυβερνοπάνκ. Ανεβείτε στον Πύργο του Ντάρμα, το τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας, μετά από έναν κατακλυσμό που έχει τελειώσει τον κόσμο.

Ανεβείτε από κάτω προς τα πάνω, αντιμετωπίστε τον τυραννικό Keymaster και πάρτε την εκδίκησή σας. Οι δρόμοι αυτής της πόλης-πύργου είναι γεμάτοι βία. Καθώς οι πόροι μειώνονται, η ισχυρή λεία των αδύναμων και το χάος απειλεί να καταναλώσει τη λίγη τάξη που απομένει. Έρχεται η καθοριστική τελευταία στάση. Μια τελική προσπάθεια να διορθωθούν τα πράγματα πριν η ανθρωπότητα περάσει την άκρη της εξαφάνισης.

Ως το πιο προηγμένο μαχητικό blade που δημιουργήθηκε ποτέ, είστε πάντα περισσότεροι αλλά ποτέ δεν ξεπερνάτε. Κόψτε τους εχθρούς σας με ένα μονομοριακό katana, αποφύγετε τις σφαίρες με τα υπεράνθρωπα αντανακλαστικά σας και χρησιμοποιήστε μια ποικιλία εξειδικευμένων τεχνικών για να επικρατήσετε.

Χρησιμοποιήστε την ανώτερη κινητικότητά σας (και τα συχνά σημεία ελέγχου!) για να συμμετάσχετε άφοβα σε έναν ατελείωτο χορό με τον θάνατο. Το Ghostrunner προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για έναν παίκτη: γρήγορους ρυθμούς, βίαιους αγώνες και ένα πρωτότυπο σκηνικό που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με τα μετα-αποκαλυπτικά θέματα. Αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου που έχει ήδη τελειώσει και των κατοίκων του που παλεύουν για να επιβιώσουν.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος, μέχρι και αύριο, 1 Ιανουαρίου 2024. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.