ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ EPIC GAMES STORE

925

Και για σήμερα λοιπόν, το Epic Games Store μας δίνει ΔΩΡΕΑΝ το Snakebird Complete της Noumenon Games και Astra Logical, ένα χαλαρό indie παιχνιδάκι επίλυσης γρύφων. Το οποίο σαφώς θα είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ για 24 ώρες, μέχρι αύριο το απόγευμα στις 18:00 30 Δεκεμβρίου 2023.

Το Snakebird Complete: Η Απόλυτη Εμπειρία Snakebird! Ξεκινήστε έναν εξαιρετικό περίπατο στην επίλυση γρίφων, συνδυάζοντας τα δημοφιλή κλασικά Snakebird και Snakebird Primer, προσφέροντας την πλήρη εμπειρία Snakebird σε έναν μοναδικό, ολοκληρωμένο πακέτο.

Γεμάτο φρούτα και έτοιμο για δράση:
Βοηθήστε τα snakebirds να ικανοποιήσουν την πείνα τους σε περισσότερα από 120 επίπεδα. Συλλέξτε φρούτα και μεγαλώστε σε μέγεθος, ολισθαίνετε μέσα από επικίνδυνο σχεδιασμό επιπέδου και παραβιάστε τους νόμους της φυσικής για να φτάσετε στην επιθυμητή έξοδο!

Συμβουλές στο άκρο των δαχτύλων σας:
Η αντιμετώπιση των πιο μπερδεμένων γρίφων είναι πλέον πιο προσβάσιμη από ποτέ! Ενεργοποιήστε το ολοκαίνουργιο σύστημα υποδείξεων οποτεδήποτε για οπτική βοήθεια, εξασφαλίζοντας ότι τόσο οι αρχάριοι όσο και οι ειδικοί μπορούν να απολαύσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις του Snakebird.

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά:
Αυτή η έκδοση φέρνει βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής και προσθήκες στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού για μια σύγχρονη και ομαλή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου ενός ανασχεδιασμένου συστήματος χαρτών για να πλοηγηθείτε μεταξύ των νησιών από και προς τα παιχνίδια αμέσως.

Παζλ Παράδεισος για όλους:
Είτε είστε ένας έμπειρος παίκτης του Snakebird είτε παίζετε για πρώτη φορά, το Snakebird Complete προσφέρει συναρπαστικό περιεχόμενο για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Αρχίστε χαλαρά με τα επίπεδα του Primer, τα οποία περιλαμβάνονται πλέον από προεπιλογή, ή βουτήξτε απευθείας στον κλασικό Snakebird για μια ανελέητη αλλά εντελώς ικανοποιητική πρόκληση.

Πάρτε το Snakebird Complete ΔΩΡΕΑΝ και ΜΟΝΟ για 24 ΩΡΕΣ πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.