Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φήμες για το Mafia 4

643

Οι πρώτες φήμες για το τέταρτο μέρος του γνωστού franchise βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. 2Κ και Hangar 13 φυσικά δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση. Φυσικά, οι φήμες είναι πάρα πολλές εδώ και καιρό σχετικά με το τέταρτο παιχνίδι, αλλά η πιο πρόσφατη μας δίνει λίγες παραπάνω πληροφορίες.

Σύμφωνα με το τελευταίο leak, το παιχνίδι θα λάβει χώρα σε πολλαπλές χρονικές περιόδους και πολλαπλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Lost Heaven και Saint Fortuna (Las Vegas). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ήρωας μας θα είναι ένας ”βρώμικος μπάτσος”, ο οποίος ονομάζεται Hain και εμπλέκεται στον κόσμο του εγκλήματος μέσω απάτης τυχερών παιχνιδιών.

H φήμη συνεχίζει λέγοντας πως το παιχνίδι έχει πολλά μονοπάτια για την πορεία της ιστορίας και θα μας επιτρέπει είτε να ”ρίξουμε” τη μαφία, είτε να ενταχθούμε στην πλευρά τους. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, η ιστορία μπορεί να πάρει πολλές τροπές και να δώσει διαφορετικά endings ανάλογα το τι θα διαλέξει ο παίκτης να κάνει.

Μάλιστα θα υπάρχει και δεύτερος πρωταγωνιστής, ένας δικαστής, με αποστολές που αποτελούνται από δίκες μελών της μαφίας, που χρονικά κυμαίνονται, από τη δεκαετία του ’40 έως τη δεκαετία του ’80.

Και κάπου εδώ τελειώνουν οι πληροφορίες και ελπίζουμε να μάθουμε νεότερα σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.