Λιγότερα premium ΑΑΑ παιχνίδια από την Ubisoft ετησίως – Έμφαση στους free-to-play τίτλους

440

H Ubisoft μέσω του Frederick Duguet, επικεφαλή στη θέση των οικονομικών της Γαλλικής εταιρίας, ανακοίνωσε τα σχέδια της και την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στους free-to-play τίτλους και θα αλλάξει το μοντέλο που διαμορφωνόταν με 3 ή και 4 ΑΑΑ τίτλους μέσα στο εκάστοτε έτος.

Πιο συγκεκριμένα τα λόγια του Duguet:

”Παράλληλα με την εξέλιξη της υψηλής ποιότητας του line-up μας που είναι και όλο και περισσότερο πιο ποικίλο, κάνουμε το επόμενο βήμα από το μέχρι τώρα σχέδιο μας με την κυκλοφορία 3-4 premium AAA παιχνιδιών τον χρόνο.

Πράγματι, δεν αποτελεί την κατάλληλη ανάδειξη των δημιουργικών μας ικανοτήτων. Για παράδειγμα, οι προσδοκίες μας για το Just Dance και το Riders Republic είναι οι ίδιες με κάποια από τα πιο επιτιχιμένα ΑΑΑ παιχνίδια του κλάδου μας.

Επί προσθέτως, ετοιμάζουμε high-end free-to-play παιχνίδια, θέλοντας σε βάθος χρόνου να φτάσουν στο να γίνουν ΑΑΑ.

Αυτή είναι μία καθαρή εξέλιξη οικονομικής επικοινωνίας και δεν αλλάζει το ότι συνεχίζουμε να αναμένουμε υψηλό ρυθμό παραγωγής περιεχομένου, μαζί με ισχυρές premium εμπειρίας και νέων free-to-play κυκλοφοριών”.

Η αρχή φυσικά εγινε με το Hyper Scape το οποίο κινείται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ πρόσφατα είχαμε και την ανακοίνωση του free-to-play παιχνιδιού, Tom Clancy’s The Division: Heartland.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.