Σε άλλα νέα πλέον έχουμε και συσκευή για μασάζ χεριών μόνο για Gamers!

445

Η Bauhutte, η οποία έχει δημιουργήσει στο παρελθόν διάφορα αλλόκοτα αλλά παράλληλα πρωτότυπα πράγματα όπως gaming κρεβάτι αλλά και gaming στρώμα, επιστρέφει με μία συσκευή η ποία κάνει μασάζ χεριών και απευθύνεται στους gamers.

Ονομάζεται ”Hand Massager”, και είναι ειδικά κατασκευασμένο για να καταπραΰνει τα χέρια των παικτών. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με 15 μαξιλάρια αέρα (air cishions) για να απομακρύνει τη κούραση τόσο συνολικά της παλάμης όσο και μεμονωμένα των δάχτυλων.

Η συσκευή έχει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις οι οποίες επιτρέπουν στους κατόχους αυτής, να διαλέξουν πόσο σκληρό ή απαλό θέλουν να είναι το μασάζ. Υπάρχουν δύo modes επίσης, μέσα από τα οποία διαλέγετε εάν θα γίνει μασάζ στα δάχτυλα ή σε ολόκληρο το χέρι.

Επί προσθέτως, υπάρχει και μία προαιρετική ”θερμάστρα” χεριών, η οποία βοηθά το χέρι σας να ”ζεσταθεί” πριν αρχίσετε να παίζετε. Η εταιρία επίσης, προτείνει τη χρήση μασάζ ενώ κάνετε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να βελτιώσετε την κυκλοφορία της ροής αίματος.

Επί προσθέτως η εταιρία αναφέρει ότι όταν οι παίκτες τελειώσουν το παιχνίδι, το μασάζ χεριών θα μπορούσε να είναι μέρος μιας ρουτίνας η οποία θα επιφέρει χαλάρωση.

Προς το παρόν το προϊόν πωλείται στην Ιαπωνία στην τιμή των $150 αλλά ίσως να μην αργήσει να έρθει και σε άλλες αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.