Το Tomb Raider Trilogy είναι τώρα δωρεάν στο Epic Games Store!

578

Δε σταματάει τα ”μπαμ” η Epic Games!

Έπειτα την καθημερινά giveaways με τα mystery-games λόγω εορτών μας αποκαλύπτει το τελευταίο παιχνίδι-μυστήριο, η μάλλον παιχνίδια μιας και μιλάμε ουσιαστικά για τρία παιχνίδια. Μέχρι τώρα έχουν δοθεί τα: Shenmue IIINeon AbyssRemnant from the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden Vampyr, Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition, Prey, ControlMages of Mystralia, Moving Out και Salt and Santuary.

Ο λόγος για το Tomb Raider Trilogy, η απόλυτη τριλογία της Lara Croft η οποία εμπεριέχει τα τρία παιχνίδια του Tomb Raider reboot, το οποίο ξεκίνησε με το Tomb Raider 2013, το Rise of the Tomb Raider το 2015 και ολοκληρώθηκε με το Shadow of the Tomb Raider το 2018.

Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε το Tomb Raider: GAME OF THE YEAR EDITION, το οποίο έρχεται με τα Tomb of the Lost Adventurer, εξι single player outfits για την Lara και 4 χαρακτήρες. Αποκτήστε το πατώντας εδώ.

Το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, το οποίο φέρνει όλα τα DLCs και το υλικό του Season Pass. Αποκτήστε το, πατώντας εδώ.

Και τέλος έχουμε το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, το οποίο έρχεται μαζί με όλα τα DLCs που κυκλοφόρησαν για το παιχνίδι. Αποκτήστε το πατώντας εδώ.

Kαι τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.