Η Bend Studio του Days Gone, εργάζεται πάνω σε τίτλο Men in Black για το PS5 (ΦΗΜΗ)

542

Από το πουθενά, έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας μία φήμη η οποία αφορά την Bend Studio, ευρέως γνωστή από τη δημιουργία του Days Gone.

Πιο συγκεκριμένα ο λογαριασμός Okami Games στο Twitter, το οποίο ειδικεύεται σε gaming νέα και φήμες, πόσταρε μία φωτογραφία από μία καταχώρηση του EB Games. Σε αυτό θα δούμε ένα concept artwork, για το Men in Black παιχνίδι του PS5.

https://twitter.com/Okami13_/status/1435594996359516164

Εκτός αυτού, κάτω δεξιά μπορείτε να αντικρίσετε το λόγο της Bend Studio, ενώ όσον αφορά το Men In Black franchise, να πούμε για όσους δε γνωρίζουν, πως αποτελεί ένα πολύ μεγάλο moovie franchise το οποίο ξεκίνησε το 1997 και μετρά ήδη τέσσερις ταινίες. Σε αυτές συμμετέχουν τεράστιοι αστέρες του Hollywood όπως ο Will Smith, Tommy Lee Jones, Vincent D’Onofrio, Linda Fiorentino και πολλοί άλλοι.

Οι φήμες αναφέρουν πως μιλάμε για ένα open world παιχνίδι, με διαφορετικούς ήρωες και ο καθένας θα έχει το δικό του προσαρμόσιμο οπλοστάσιο. Θα υπάρχει real time κύκλος ημέρας και νύχτας ενώ επίσης θα υπάρχει και μηχανισμός διαγραφής της μνήμης, όσων δουν κάτι που δεν πρέπει.

Στο πλαίσιο της ιστορίας, βρισκόμαστε σε μία πανδημία η οποί αναφέρει απαγωγές από εξωγήινους με στόχο διάφορα πειράματα. Η σελίδα του EB Games αναφέρει πως το παιχνίδι θα έρθει μέσα στο 2022.

Όπως και να έχει τα παραπάνω είναι απλά φήμες οπότε τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.