Πέντε παιχνίδια από το σύμπαν του Lord of the Rings βρίσκονται υπό ανάπτυξη – Έρχονται μέχρι και το 2024

321

Η Embracer Group, στο πλαίσιο ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων ανακοίνωσε πως πέντε παιχνίδια, βασισμένα στο σύμπαν του Lord of The Rings, θα κυκλοφορήσουν μέσα στο οικονομικό έτος 2023-2024.

Μερικά από αυτά τα γνωρίζουμε ήδη. Το ένα φυσικά είναι το The Lord of the Rings: Gollum δια χειρός Daedalic Entertainment το οποίο έχει λάβει αρκετές καθυστερήσεις και αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Το επόμενο είναι το The Lord of the Rings: Return to Moria, ένα survival crafting παιχνίδι το οποίο θα έρθει σε PC και αναπτύσσεται από την Free Range Games. Το τρίτο είναι το The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, ένα mobile παιχνίδι δια χειρός ΕΑ, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι η Embracer Group θα έρθει σε συνεργασία με την Wētā Workshop για ακόμη ένα παιχνίδι. Το πέμπτο και τελευταίο αποτελεί μυστήριο στην παρούσα φάση.

Η Embracer Group έχει ως έδρας της την Σουηδία, και αποτελεί πλέον μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της gaming βιομηχανίας, έχοντας στην κατοχή της πολλά studios, όπως την THQ Nordic, Saber Interactive, Gearbox Entertainment, Koch Media, καθώς επίσης έχει και τα επίσημα δικαιώματα του Lord of the Rings franchise μιας και πρόσφατα εξαγόρασε την Middle-Earth Enterprises.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.