Το sequel του Metro Exodus είναι σχεδόν έτοιμο και Playable από την αρχή ως το τέλος του σύμφωνα με αναφορές!

303

Σύμφωνα με το επίσημο site του γνωστού insider της βιομηχανίας Tom Henderson, το Insider Gaming, φαίνεται πως το επόμενο Metro παιχνίδι από την 4A Games βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

Όπως αναφέρουν πηγές του Insider Gaming το παιχνίδι είναι πλέον playable από την αρχή ως το τέλος του. Η 4A Games ήταν αρκετά ξεκάθαρη όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι Metro και μάλιστα είχε αναφερθεί σε αυτό. Φαίνεται πως το παιχνίδι έρχεται ενδεχομένως και σύντομα. Ο τίτλος θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ακόμη και μέσα στον χρόνο με μία ενδεχόμενη κυκλοφορία μέσα στο 2024.

Το 2020 το studio ανέφερε:

Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για το επόμενο παιχνίδι Metro. Χρησιμοποιώντας όλα όσα μάθαμε τα τελευταία 15 χρόνια, βάλαμε το βλέμμα μας ακόμα πιο ψηλά – ο επόμενος τίτλος κατασκευάζεται για κονσόλες Gen 9 και PC, με πλήρη αναθεώρηση της μηχανής γραφικών μας και του renderer μας για να επωφεληθείτε από τη νέα ισχύ , αποθήκευση καθώς και το hardware το οποίο υποστηρίζεται από ray tracing στις νέες κονσόλες.

Η 4A Games αποκάλυψε επίσης το 2020 ότι η ομάδα είναι «δεσμευμένη να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για έναν παίκτη που βασίζεται στην ιστορία. Πάνω σε αυτό βασίζεται η σειρά Metro. Ως στούντιο, θέλουμε να πιέζουμε συνεχώς τους εαυτούς μας για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια, αλλά ακούμε επίσης τι λένε οι fans και ξέρουμε τι είναι σημαντικό για εσάς. Παίρνουμε την ευθύνη μας στο franchise στα σοβαρά και πιστεύουμε ότι θα ενθουσιαστείτε με τα σχέδιά μας για το επόμενο κεφάλαιο.”

Το Metro Exodus έλαβε γενικά θετικές κριτικές και σύμφωνα με τα κέρδη του Ομίλου Embracer, το παιχνίδι πούλησε 6 εκατομμύρια έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.