Να ζήσεις Geralt και χρόνια πολλά!!

761

Το The Witcher 3: Wild Hunt δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το παιχνίδι που έβαλε την CD PROJEKT RED στο Hall of Fame των video-game εταιρειών, κλείνει σήμερα τα 5α γενέθλιά του και του ευχόμαστε sequels πολλά! 🙂

Η ιστορία βασισμένη στα βιβλία του Sapkowski ακολουθεί τον Geralt of Rivia, ένα κυνηγό τεράτων γνωστό και ως a Witcher, που ψάχνει τη χαμένη θετή του κόρη. Με τη χρήση μαγικών και όπλων, ο Geralt πρέπει να την φτάσει προτού την προλάβει το Wild Hunt, μια δύναμη που προσπαθεί να την αιχμαλωτίσει και εκμεταλλευτεί για τις δυνάμεις της.

Το παιχνίδι σημείωσε τεράστια επιτυχία, και ανέδειξε το studio σε household name. Τα βραβεία που απέσπασε είναι πολλά και συμπεριλαμβάνουν Game of the Year, Best Role-Playing Game και Studio of the Year Awards. Και όχι άδικα, καθώς μιλούμε για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της δεκαετίας, τόσο από άποψη ιστορία, γραφικών, διαλόγων, αλλά και διάρκειας: χρειάζονται πέραν των 100 ωρών για να ολοκληρωθεί ενώ τα δωρεάν expansions που ακολούθησαν, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα, ολόκληρα παιχνίδια!!

Και η επιτυχία του δε σταματά στην αγορά των videogames και των παρεμφερή merchandise, αλλά το the Witcher μπήκε και στην μικρή οθόνη με τη δική του σειρά στο Netflix, που έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν, με τον Henry Cavill να επιστρέφει στο ρόλο του Geralt.

Χρόνια πολλά λοιπόν, Geralt, we wish you get tossed many a coin!!

Αυτά σαν ένα μικρό tribute για τον υπέρτιτλο της CDP (που μας έχει στα κάρβουνα για την επόμενή τους κυκλοφορία, το Cyberpunk 2077 το Σεπτέμβριο). Σίγουρα οποιοσδήποτε ασχολείται στο ελάχιστο με το gaming γνωρίζει το όνομα. Για όσους δεν το παίξανε, μπορείτε να το απολαύσετε σε PC, PS4, XBO και πολύ πρόσφατα, και στο Nintendo Switch!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.