Όλες οι λεπτομέρειες για το Mafia: Trilogy

731

Η 2K Games, όπως μας είχε υποσχεθεί, αποκάλυψε και επίσημα όλες τις λεπτομέρειες για την Mafia τριλογία-συλλογή, η οποία περιλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια της σειράς.

Οπότε έχουμε και λέμε:

Mafia: Definitive Edition. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 και θα έρθει σαν remake, με νέας γενιάς γραφικά.

Συνεχίζοντας το Mafia II: Definitive Edition, θα έρθει σε ultra HD remaster λογική σε ανάλυση 4K. Φυσικά το παιχνίδι θα συνοδεύεται και από όλα τα DLCs που κυκλοφόρησαν για αυτό.

MAFIA II: DEFINITIVE EDITION

STORY DLC

BONUS PACKS

The Betrayal of Jimmy Greaser Pack
Jimmy’s Vendetta Renegade Pack
Joe’s Adventures Vegas Pack
War Hero Pack

 

 

Τέλος, έχουμε το Mafia III: Definitive Edition, το οποίο θα έρθει και αυτό με καλύτερο οπτικό τομέα καθώς και όλα τα DLCs που κυκλοφόρησαν για αυτό.

MAFIA III: DEFINITIVE EDITION

STORY DLC

BONUS PACKS

Faster, Baby! Judge, Jury & Executioner Weapons Pack
Stones Unturned Family Kick-Back Pack
Sign of the Times

 

Όσοι προβούν σε αγορά της τριλογίας πριν τις 28 Αυγούστου, θα λάβουν άμεση πρόσβαση στα Mafia Mafia II: Definitive Edition και Mafia III: Definitive Edition και φυσικά στις 28 Αυγούστου θα λάβουν και το Mafia: Definitive Edition.

Προς τα παρόν τα παιχνίδια βρίσκονται στα ψηφιακά καταστήματα του PS Store, Xbox Store και Steam αλλά στις 28 Αυγούστου η συλλογή θα διατεθεί και σε retail μορφή. Όσον αφορά ειδικά το PC, οι εκδόσεις του Epic Games Store και Google Stadia θα έρθουν αργότερα.

Και δεν τελειώνουμε εδώ, μιας και όποιος κάνει pre order είτε την τριλογία σε φυσική ή ψηφιακή έκδοση, ή το Mafia: Definitive Edition, θα λάβουν ως δώρο το The Chicago Outfit bonus add-on.

Επί προσθέτως, όσοι δημιουργήσουν 2K account, θα λάβουν τα παρακάτω:

Τέλος, περνώντας ξανά στους PC κατόχους να πούμε πως όποιος έχει το Mafia II στο Steam, θα λάβει το Mafia II: Definitive Edition εντελώς δωρεάν. Οι κάτοχοι του Mafia III, τόσο σε Steam όσο και σε PS4-Xbox One, θα λάβουν εντελώς δωρεάν επίσης, το Mafia III: Definitive Edition.

Όποιος έχει έναν ή κάποιους από τους τίτλους της σειράς, θα μπορεί σε χαμηλότερη τιμή να αναβαθμίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.