Η Square Enix ”τερματίζει” την λειτουργεία του studio που έφτιαξε το Forspoken!

305

Φαίνεται πως η αρκετά μέτρια απήχηση του Forpsoken, οδηγεί την Square Enix να λάβει δραστικά μέτρα, έναν μήνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Η εταιρία, βάζει προσεχώς λουκέτο στην Luminous Productions. Το studio θα σταματήσει να υφίσταται και οι εργαζόμενοι απλά θα αποροφηθούν από την εταιρία.

Τυπικά αυτό σημαίνει, πως δεν πρόκειται να δούμε άλλο παιχνίδι υπό το όνομα της Luminous Productions και φυσικά κάποιο sequel του Forpsoken. Το σχέδιο αυτό, θα μπει σε ισχύ από την 1η Μαΐου. Μάλιστα η ομάδα ανάπτυξης ανέφερε μέσω Twitter:

Ενδεχομένως να έχετε ακούσει τα νέα, πως η Luminous Productions συγχωνεύεται με την Square Enix. Από την 1η Μαΐου, η ταλαντούχα ομάδα μας θα ενταχθεί στην Square Enix για να προσφέρει νέες, καινοτόμες gaming εμπειρίες στους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

 

Μέχρι τότε παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο “Forspoken”. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε ένα patch που ανακοινώθηκε πριν για την βελτίωση της συνολικής απόδοσης του παιχνιδιού (θα παραδώσουμε σύντομα ένα update) και το DLC, “In Tanta We Trust”, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υπομονή και την υποστήριξή σας!

Όταν ιδρύσαμε τη Luminous Productions το 2018, το όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε ΑΑΑ παιχνίδια που θα συνδύαζαν την τεχνολογία και την τέχνη, για να προσφέρουν εντελώς νέες gaming εμπειρίες. Το να μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ακριβώς αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εκτιμούμε που κάνατε αυτό το ταξίδι μαζί μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέα ψυχαγωγία και εμπειρίες ως μέλη της οικογένειας της Square Enix.

Να πούμε πως η Luminous Productions βρισκόταν και πίσω από την ανάπτυξη του Final Fantasy 15.

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω και το σχετικό μας Review, για το Forspoken:

Forspoken | Review

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.