Η Rockstar Games προχωρά σε επίσημη δήλωση για τα Leaks του GTA 6

469

Μερικές ώρες έχουν περάσει από το τεράστιο leak το οποίο ενδεχομένως να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στη σύγχρονη ιστορία των video-games και αφορά προφανώς το Grand Theft Auto 6. Ένα θέμα το οποίο τάραξε κυριολεκτικά το ίντερνετ.

BREAKING: Το διαδίκτυο παραμιλά – Δεκάδες leaks σε βίντεο και εικόνες από την Pre-Alpha έκδοση του GTA 6!!!

Όπως σας ενημερώσαμε τα πλάνα και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού είναι πέρα για πέρα αληθινά. Η Take-Two ξεκίνησε σε πρώτη φάση να κινείται σε νομικό πλαίσιο, ζητώντας από όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής video να αφαιρέσουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το GTA 6.

Το τεράστιο Leak του GTA 6 είναι αληθινό – Οι πρώτες κινήσεις της Rockstar Games

H Rockstar λίγες ώρες αργότερα, τοποθετείται και επίσημα μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

Πρόσφατα δεχτήκαμε μια εισβολή στο δίκτυό μας, κατά την οποία ένας μη εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο είχε παράνομη πρόσβαση και κατέβασε εμπιστευτικές πληροφορίες από τα συστήματά μας, συμπεριλαμβανομένων πρώιμων πλάνων από την ανάπτυξη του επόμενου Grand Theft Auto. Προς το παρόν, δεν αναμένετε καμία διακοπή στις υπηρεσίες μας για τα ζωντανά παιχνίδια μας, ούτε επικείμενες επιπτώσεις στην ανάπτυξη των projects μας.

Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το επόμενο παιχνίδι μας δημοσιεύτηκε κατά αυτόν τον τρόπο με όλους εσάς. Η δουλειά μας για το επόμενο Grand Theft Auto παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εμπειρία για εσάς, τους παίκτες μας, που θα ξεπερνά πραγματικά τις προσδοκίες σας, παραμένει όσο ποτέ άλλοτε. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όλους σύντομα και, φυσικά, θα σας παρουσιάσουμε όπως πρέπει αυτό το επόμενο παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας σε αυτή την κατάσταση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.